Vannak olyan napok, amit az ember nem tud kikerülni, csak ha meghal. Orbán Viktor él. 2013. május 31-én volt ötven éves. Nem csinált nagy dolgot az ügyből, úgyis megkapta élete nagy szülinapi ajándékát, feljutott a Puskás Ferenc Akadémia az NB I-be, ráadásul a Felcsút is megnyerte a saját bajnokságát. Azonban, mivel a modern kori magyar történelem legmegosztóbb alakjáról van szó, a fél ország készült erre a napra. Ki tisztelettel, örömmel, ki gúnyolódva, indulattal, ki meg mélységes közönnyel. De hát a nagy embereknek ez a sorsa. Nekem kifejezetten jó nap lett. Mint felderítő még jobban megismertem az emberek viszonyulását a Vezérhez, és az újra feléledő politikai költészet néhány darabjára is rábukkantam. Valamikor nem volt kellemes dolog indexen lenni. A publikálási tilalmat jelentette. Ma sem mindig kellemes az indexen megjelenni, de van, amikor az index segít. Nekem is segített, mint jó állampolgárnak, megünnepelni Orbán Viktor születésnapját. Az index.hu kultúr rovatában ugyanis...

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Szvetlana: Köszöntse ezt a hóhér nyolc napig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Szvetlana: Köszöntse ezt a hóhér nyolc napig.
bakegya
Fehéren -feketén.Ügyes az írás...de itt semmi nem ügy,csak az ügy, amit diktál.A többi,meg nincs is,vagy ha van ,nem lényeges!
Csizmás Kond
Szerintem csak azoknak nagy ügy akik belenőttek a vezérük dicséretébe...régebben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.