Csak a központi adományvonal lehet aktív abban az esetben, ha a kormányfő katasztrófahelyzet esetén annak aktiválásáról dönt - írja a hvg.hu.

A lap szerint így a katasztrófahelyzetre hivatkozva a korábban a nagy karitatív szervezetekhez befolyó pénzekre a kormány teszi rá a kezét.

A Katolikus Karitász, a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat és az Ökomenikus Szeretetszolgálat adományvonalai elérhetetlenné válnak éppen akkor, amikor katasztrófa idején a legfontosabb volna a lakossági adományvonal biztosítása.

Helyette egy központi szám maradhat, ami végül az Emberi Erőforrások Minisztéiumához bekötött bankszámlaszámra érkezteti a hívások összegét. A kormány pedig majd eldönti, hogy az így befolyó pénzből mikor, mire költ - olvasható a hvg.hu cikkében.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
...és még mindig nem sül le a pofájukról a bőr...:(

"Azt, hogy az öt legnagyobb karitatív szervezet által évek alatt felépített és ismertté vált négy jegyű telefonszám éppen akkor válik elérhetetlenné, amikor arra vélhatőleg a legtöbb hívás érkezik - amikor azokra valószínűleg a legnagyobb szükség volna."

...és majd nyomtalanul eltűnik, mint a vörösiszap
katasztrófa károsultjainak összegyűlt pénz...:(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
QQCSI
...és még mindig nem sül le a pofájukról a bőr...:(

"Azt, hogy az öt legnagyobb karitatív szervezet által évek alatt felépített és ismertté vált négy jegyű telefonszám éppen akkor válik elérhetetlenné, amikor arra vélhatőleg a legtöbb hívás érkezik - amikor azokra valószínűleg a legnagyobb szükség volna."

...és majd nyomtalanul eltűnik, mint a vörösiszap
katasztrófa károsultjainak összegyűlt pénz...:(
scandináv
@QQCSI: "A kormány pedig majd eldönti, hogy az így befolyó pénzből mikor, mire költ"...majd elosszák egymásközt.
Nauta
Akinek esze van az nem fizet fideSS ofshore számlára,mert úgy jár,mint az iszapömlés adományozói! Postai átutalás névre címre közvetlenül! Így biztosan oda megy ahova küldik!!
Nauta
@scandináv: Azt hazudják,hogy bankban van a kolontári több mit két milliárd forint! De ha ott is van esetleg a kamatok melyik szélhámos fideSS tróger zsebében kötnek ki??
leszúrt rittberger
A vörösiszaposoknak szánt adományok is beborultak a nagy közös kasszába, azt sem látta senki. Már akkor írtam, meg most márciusban is: hülye aki a fotelből, telefonszámokat hívogatva jótékonykodik, nem ez a módja.

Ez arra jó csak, hogy a saját lelkiismeretedet megnyugtasd, hogy na, tettél valamit. Tettél ja - belőled épül Felcsúton a stadion.
Nauta
@leszúrt rittberger: Olyan is repked,hogy bele herdálták az ócsai gettójukba! Mint tudjuk 650ezer ft/m2 áron akarják megforgatni az adományokat,de a kutyának sem kell! Az a húsz vevő -aki bedőlt a fideSS brókereknek-, pedig már ár is lett b@szva de nagyon
coni
A kolontári katasztrófa eltérített pénze óta az összes barátom személyesen juttatja/küldi el az adományát az érintetteknek. Így biztos, hogy az kapja, akinek szánja az adományozó.
Szvetlana
Mint karitatív szervezetben, a Vöröskeresztben és a Máltai Szeretetszolgálatban még megbíznék elvileg, de az -az igazság, hogy a nagy Tiszai árvíz és a Kolontári iszapömlés idején befolyt adományról sem kaptunk tőlük tájékoztatást. Sem az összegszerűségről sem annak a kiutalásáról.
Van róla elképzelésem, hogy a kormány zárolta(lenyúlta) de ennek nyílvánosan hangot kellett volna adni.
Nauta
@coni: Pontosan így kell adományozni! A fideSS bitangoknak egy fillért sem!! Eleget rabolnak enélkül is!!
Nauta
@scandináv: Megtudhatnánk! Jövöre az elszámoltatás következtében ezt is!!
Dr plágium
Na ezért nem telefonálunk! Majd adok személyesen annak akinél jónak látom.
deviance
@Dr plágium: de ott is csak aki tényleg értékelni tudja a kapott adományt
Pálinkafőző Rézüst
És utána nagy sunyin ezt is ellopják, mint a vörösiszap károsultak javára befolyt millárdokat.. Nem emberek ezek.
szaboria1
Kedves fideszes fanok erről mi a véleményetek? Ezt is csak Orbánék merik megtenni.
szepwilly
@szaboria1: ne kerdezd öket,most be vannak dugulva,mert igazunk van,majd ha a törpe napoleont dicserni kell elö jönnek oljaikbol,vagy leteszik a kannast!
SLAakku
@QQCSI: "...a mocsok pofátlanságnak ebben az országban nincs határa.
Meg még talán azt is gondolom, hogy mielőtt az állam képviselője pofátlanul rá akar tenyerelni a lakosság által az árvízkárosultaknak adományozandó összegekre, előtte számoljon el a vörösiszap-károsultaknak összeadott összeggel, melynek maradékát sikerült Viktornak olyan remek módon biztonságba helyeznie, hogy azóta sem tudja senki sem, hogy hol van.
Azért a maradékát, mert előtte még kifizették belőle a betonkemény vörösiszap ömlése ellen felépített gátat, melyhez a követ a két Simicska unokatestvér nevén levő bányákból szállították a Kolontár kellős közepén felépített műtárgyhoz, melyről már csak a tábla hiányzik, mely szerint „Ez itten a miniszterelnöki tolvajlás emlékműve, állította Orbán Viktor dicsőségére az adakozókedvű magyart nép!”
Szóval, szerintem mielőtt adakozni kezdünk, jól nézzük meg, hogy kinek a kezébe adjuk a pénzünket, és itt hadd soroljam fel mégegyszer (a pedagógia ezt nevezi bevésésnek…) a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács tagjait, úgymint a Baptista Szeretetszolgálatot, a Katolikus Karitászt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet és a Magyar Vöröskeresztet, valamint a Belügyminisztériumot és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot, mint lehetséges adomány-gyűjtőket."

www.pupublogja.hu/
szaboria1
Egyszerűen ki kell őket játszani minden szervezetnek van saját bankszámla száma és aki komolyan gondolkozik az adományról, arra utalja a felajánlott összeget.
rokker33
@szepwilly: sok f&sszopó Fideszesekből kezd elegem lenni!!Itt verik a nyálukat,hogy milyen jó ez a mocskos banda és tessék!Egyre messzebb mernek menni ezt az előzőek sose,de sose mertek ilyet megtenni csak ez a tróger szemét mocskos banda és a sok agyatlan birkák miatt,mint akik itt is vannak,azoknak köszönhetjük,hogy ilyen helyzetbe kerültünk!Remélem eljön az az idő mikor Orbánékat előveszik a trehány politikájuk és a diktatúra megteremtése miatt,mert úgy érzem egyre jobban korlátozzák az embereket,de ennek nem lesz jó vége!!!
SLAakku
"Örömmel értesülhettünk róla, hogy ma megalakult a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács, vezeti az emberierőforrás-miniszter.

A szervezetek egyeztetik, összehangolják a gyűjtést, az elosztást és azt, hogy melyikük milyen feladatokat, milyen területen végez majd.
Hozzátette: a tanács tagjai a beérkező pénzbeni és egyéb adományokról együtt, konszenzussal fognak dönteni."

www.pupublogja.hu/
miazavalami
@SLAakku: De az elvakult fideszesek ezt is megeszik. Hol vannak ???
nyanya001
A kolontári példán okulva egy fillért sem fizetek be az állami
adományvonalra !
Nem számoltak el a 2 milliárddal, nem is fognak !
silber13
Azt vedd olybá Nyanyuska, hogy az a píz már nincs is! Elhussantották...Elvitték a turulnyikok, vagy esetleg más effélék!
SLAakku
Meg a magánnyugdíjpénztárat is elrabolták. Emlékszik meg valaki a nemzeti szinházi téglajegy akcióra?
SLAakku
Kérem, akkor szavazzunk, de előtte még megemlíteném, hogy a huszár futballcipőben lesz, arcvonásai pedig emlékeztetni fognak valakire, kinek aranylábai elé az ország odatette lelkét…

www.pupublogja.hu/
Törölt felhasználó
Az emberek adakoznak, de majd ugy lesz lekommonikalva, hogy iplen nehez helyzetben is segit a "kormany"... Tobbek kozott ez serti az onrendelkezes es a magan tulajdonhoz valo jogot, debezt mar megszokhattuk, hogy nincs jogallam...
kukac50
A vörös iszap károsultjai sem kapták meg amit összeadtunk.
könyörögni kellett Nekik mire kaptak valamit.
A politikusok lenyúlják.
kedwes
Na nehogy má', illetéktelenül kapjon valaki is segítséget.
Előbb be kell vizsgálni az állam szerint, érdemes-e rá! Vagy, kik is kapják azt? Talán, mint a trafikot?
Baloldali egy fillért se?
pacsni
màr megint ezek a szemetek ràteszik a kezuket valamire! erre gondolt a viki tegnap, mikor nèzte a tarlòs urral a Dunàt. Ma èjjel meg kitalàlta, hogy hova kell nyulni.
pacsni
@leszúrt rittberger: igazad van, abòl a pènzbol èpul a stadion, ès ha lehet viki lenyul belole valamit.
pacsni
@Szvetlana: nem merik megmondani az àltalad felsorolt szervezetek hogy kinek adtàk a pènzt, mert akkor a viki megbosszulja veluk szembe.
pacsni
@szaboria1: igen csak a viki tudja a bankszàmlaszàmàt mert az nem titkos,ès utànna elmegy felvenni a lovèt, mert O a miniszter ès neki senki nemfogja megtagadni, mint ahogy mise fogjuk megtagadni, ha egy miniszternek tetszik a mi hàzunk, akkor mi kikoltozunk ès àtadjuk a miniszter urnak.
pacsni
@SLAakku: "konszenzussal fognak donteni" ott csak egy szemèly fog donteni VIKI, senki màs! mint ahogy mindig ès mindenben.
Szvetlana
@pacsni:21.44 Hát még ez is megtörténhet:(( Itt már minden lehetséges.
tűzróka0919
Bravó nagy nemzeti kormány . Bravó te mocsok tolvaj orr bán . Eme nemes cselekedethez csak gratulálni tudok . Azért még egy kívánságomat teljesíthetnétek ! Szeretném ha az árvízzel együtt ti is eltűnnétek . Már megint ez az irritáló nevű minisztérium !! Brrrr !!! Nekem mindig az emberkereskedelem jut róla az eszembe . Rohadna el aki ezt a nevet kitalálta .
kkalman
Ezek után rá sem nézek a telefonra, hogy adakozzak. Ezek lassan már a gondolatot is ellopják.
Tootsy
Csodalkoztam volna, ha pont ezt hagyjak ki...:o(( Valakik meg tudjak epiteni most majd a futheto medencejuket is a kacsalabonforgo varukhoz...:o(( Robert Bacsi volt a legnagyobb csalo az ingyenebedjeivel, megis pozitiv hoskent jott ki az ebedosztogatasbol... Biztos o volt a peldakep...:o((
dr. prédikátor
A túrós lof@szt a fütyisz tolvaj bandának!! Ha adni akarok akkor majd adok személyesen a rászorulónak!!! A fütyisznek meg kötelet a nyakára!!! Oszt jónapot!!!
bretagne
Sajnos, sokan félnek ettől. Még legjobban - talán - a telefonszolgáltatók gyűjtésében lehet megbízni.
sport50
ki kellene írni,hogy adakozzanak a fidesz-kdnp-nek!!!"nemzeti"vonal,rögtön a simicska céghez kötve!!mint tudjuk az állam nem jó gazda!!!
anti
@SLAakku: Igen! 9-ft órabérért dolgoztam,és 100-ft volt a jegy!
Boros Anikó
Hát sajnos ,és elszomorító ,hogy az árvíz károsultjai sem kapják meg, azt ami esetleg adományként, megilletné a szerencsétlenül jártakat.Íme ,egy újabb esély ,hogy növeljék a nemzetet irányító hon atyák, a számlájukon levő ,és a népsegítségével befolyó összeget.Embertelen emberek irányítják ,M.O. -ot ,nincsenek tekintettel semmire,és senkire.Szomorú,hogy az adományok nagy része elkerüli a segítségre rászorultat.Szégyentelenek !!
SLAakku
@anti: No arról a szinházi téglajegyről sem hallottunk utána semmit.Legalább egy szinnházjegyet adhattak volna.
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
valakiaki
A ragadós dakota kéz már csak olyan :)
mariaberta
Mint tette ezt a vörös iszap károsultakkal is.
No ezért én csakis károsult részére adok segítséget, azt is, ha megbizonyosodom, hogy valóban az.
mariaberta
Na és a kormányfő csak adjon a sajátjából, bár ezt eddig sem tette.
turul72
A vörös iszap katasztrófára összedobott pénzt is milyen jól elosztották.
Gemüs52
Így garancia van rá ,hogy sokkal kevesebben adnak be pénzt .Így nincs rá garancia ,hogy oda kerül ahova kell .Ezt már eljátszották egyszer .
Nauta
@Gemüs52: Ami nem megy be a fideSS bugyellárisba,azt nem tudják ellopni a fijjúk!!
entero
@Nauta: Attól, hogy a HVG nevű szennylap szerint eltüntetik a pénzeket, az még nem feltétlenül igaz. Minek kommentálni megint egy szándékosan uszító cikket? Egyébként küldök majd neked egy láda hernyót, mert az a gyanúm, hogy kisgyerek korodban még ezt sem kaptál a szüleidtől...:-))
Pálinkafőző Rézüst
@entero: megint csak a szemét személyeskedésed...Naszóval, hová lett az iszapkárosultaktól lenyúlt majd 2 milliárdocska?? Neked már csak tudni kéne...Szóval, hová raktátok, effti?? Szakíts a szokás hatalmával, és próbálj igazat írni..
Brother Louie
Semjén Zsolt úr meg remélem a telefonjára teszi rá a kezét és buzgón elkezdi küldeni a 250 Forintos üzeneteket.

Ha eddig még nem tette meg.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Mivel törölték nautát, már nem láthatod, miért kapta ezt a választ. Egyébként meg az iszap károsultak javára is csak utaltam, szóval ne vádaskodj itt. Tényleg, te hány milliót küldtél nekik?
Pálinkafőző Rézüst
@entero: ne magadat fényezd effti, az már rohadtul unalmas, és szánalmas! És a fele sem igaz... A kérdésemre próbálj meg értelmes, konkrét választ adni!
Tehát: Naszóval, hová lett az iszapkárosultaktól lenyúlt majd 2 milliárdocska?? Neked már csak tudni kéne...Szóval, hová raktátok, effti?? Szakíts a szokás hatalmával, és próbálj igazat írni..
Pálinkafőző Rézüst
@Nauta: ma, 07:49-re: "..csak az igazat, és csakis az igazat.." És így jársz...:)))
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Lehernyózni valakit, meg folyamatosan csak sértegetni, alpárian beszólogatni, nos, nem igazán helyénvaló, na persze a magadfajtáknak ez a helyes, azt tudom.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: igen, én magyar vagyok...:))) A kisebbség szokása magafajtázni.. Jut eszembe, melyik kisebbség színeiben is voltál képviselő jelölt?? :)) ugyugye...:))
További jó magadban beszélést..:))
A fekete Lord
Helyes! Még a végén Kordonka is ebből körözne az országban, ahol persze, igazán, senki sem kíváncsi rá!!!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Nem sokára kezdődik a Nadal - Djokovic párharc, inkább nézd azt, hátha megnyugszol tőle...:-))
miazavalami
@Nauta: Mit írtál szentem? Kitörölték... :-(
marlin
@entero: Kisebb arc!! Vagy mesélj, ki küldte(?) te, vagy a Rotary?? :))
SLAakku
Nehogy má a lakosság feladata legyen az ország megmentése a gátakon is. Nem elég az hogy olyan adókat fizettetnek velünk amiből már régen rendbe kellett volna tenni minden vizművet és folyamatosan karbantartani?

Az embereknek nincs pénzük arra, hogy odautazzanak, nincs pénzük arra, hogy egyenek, nincs pénzük arra, hogy fizessék a napi, havi kiadásaikat, vagy hogy kiessenek a munkából ha van nekik. De az embereknek arra sincs pénzük, -mert elvesztették a munkájukat- hogy a megemelt törlesztéseket fizessék és akiknek ez miatt a bank hiénái a fejük felől elviszik vagy már elvitték a házukat.

Az embereknek nincs pénzük, hogy fizessék a képviselők milliós fizetését, nincs pénzük, hogy fizessék a Kossuth téri mélygarázst és a többi baromságot -sorolhatnánk- amire szórják a közpénzt!

Az emberek a napi létfenntartási gondjaik miatt nem tudnak azzal foglalkozni, hogy a gátakon lapátoljanak. Persze az állam nyugodtan meg is fizethetné az emberek munkáját de akkor kevesebb vándorolna a zsebekben. Igaz urak, ti vels ebek?

Vajon miért várja el az ingyenélők hada az ingyen munkát tőlünk? Mit adnak ők az embereknek? Adnak demokráciát? Adnak lehetőséget arra, hogy beleszólhassunk az ország dolgaiba a saját sorsunkba kétkamarás parlamenttel, kitúrták már maguk közül azokat akik ügynök vagy MSzMP-s múlttal -vagy annak csak a gyanújával ülnek a parlamentben!

Mit tettek ezek a gennyedék nyomoroncok mind ott a parlamentben azért, hogy 1989-től rendszeresen ne lopják ki a zsebünkből a családunktól a szeretteinktől az évek során a milliókat? Mit tettek ezek a gennyedék nyomoroncok mind ott a parlamentben azért, hogy 1989-től ne mindig egyre kevesebb –vagy semmi sem- kerüljön a családunk asztalára?

Lásd akiknek osztogatják a közvagyont azokat nem látni a gátakon.
Akik ingyen bemehetnek az ország házunkba azok menjenek és lapátoljanak! Mi akiknek már azért is fizetni kell, hogy bemehessünk az ország házunkba kirekesztettek vagyunk!
SLAakku
A slepp meg a vezérrel ott pózol, jópofizik, bénázik a gátakon.
kumming
Vörös iszap óta nem adok egy fillért sem.
csa-csa
@valakiaki: ragadós ott fent egytől egyig mindenki keze!
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@Nauta: Gerincem van, gondolom, hiszen anélkül menni sem tudnék. Nagyobb baj, hogy neked meg nincs agyad, legalábbis elég kicsi lehet. A családomat nem érdekli ez a propelleres téma, de a te írásaidat meg szoktam mutatni nekik, és jókat derülnek mindig. Tényleg azt gondolod, hogy az alpáriságod, trágárságod, mocskolódásod felidegesít bárkit is, főleg engem? Nagy tévedésben van, DK - s barátom.
Nauta
@entero: Te semmit nem utaltál! SEMMIT!! Szájkarate! Inkább elveszel,mint adj,újgazdag módon!!
SLAakku
Az MNB aranytartaléka 1989-ben 65 tonna volt. (2405 millió euró azaz 2 145 000 uncia.) Ma 3 tonna. Ki lopta el a 62 tonna aranyunkat?
Nauta
@entero: Tehát elherdálják a fideSS tolvajok az iszapos adományokat!Ócsán sok landolt belőle!! A jobbik mondta! Na,ezért nem ajánlatos a fideSSmaffia offshore számlájára utalni!! Van még egy ötezresem és tudom,hogy kinek adom fel postai csekken!!Erre bíztatok mindenkit,mert csak így jut el az adomány oda,ahova szánjuk!!
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nauta
@Brother Louie: Pl.:akinek lyukas a csónakja,ússzon ás másikba!Csak egy sms!!
Nauta
@Pálinkafőző Rézüst: Már megszoktam,hogy a hernyó mószerol rendszeresen!
SLAakku
Soltész Miklós államtitkár emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években voltak, akik visszaéltek a súlyos helyzetekkel és adományvonalakat indítottak, azonban az oda beérkező pénz nem jutott el az emberekhez. „Itt a közös bizalom megvan, a közös megegyezés megvan és az elosztásban is meg lesz”.
Nauta
@miazavalami: Sajna már nem tudom,de biztos a hernyót ejnyebejnyéztem dádá módszerrel!Fel is jelentett két banánzabálás között!
Brother Louie
Hónap 7-ik napja lévén megkaptam ma a bérpapíromat. A fizetésemből levontak kereken 124 000 Forintot. Ezzel egyidőben a Munkáltatóm befizetett 102 600 Forintot. Ma elmentem elkölteni az 1500 Forintnyi Erzsébet utalványomat - lévén nem állami alkalmazott vagyok hanem egy nemzetközi cég alkalmazottja, nekem ennyi "jár" havonta semmi több.

Bevásároltam hétvégére a Tescoban körülbelül 12 000 Forintért amiből az Államnak közvetlenük kifizettem 4000 Forintot. Hazafelé megtankoltam az autómat 25 000 Forint értékben amiből az ÁFA, jövedéki adó stb. legalább 15 000 Forint.

Ez összesen kb. 250 000 Forint.

Ezek után kurávra leszraom az Nemzeti Adományvonalat, Selmeczi Gabriellát, Semjént a 20 000 000 Forintos jövedelmével együtt. Az alkoholista Pállfy Istvánt aki szerint a pártját nem érdekli az asszonyt verő fideszes padtársuk cselekedete. Tojok a "tetsziktudni, hogy: tiltotthelyenparkol" Hoffmann Rózsa válasza "Igen" -re. Meg az összes ilyen majd mi megmutatjuk mi a jó, a helyes meg erkölcsös élősködő kullancsra.
Pálinkafőző Rézüst
@SLAakku: asztakurva...És ezt röhögés nélkül?? Bele a pacekba??
Nauta
@SLAakku: Soltész zsigerből hazudik!!Az iszapkárosultaknak, pontosan az adomány vonalak juttatták el a pénzadományokat!! A fideSSkdnp rablóbanda a saját mutyiszámlájára befizetett 2milliárdot a sajátjaként kezelte, azaz pofátlanul lenyúlta azt is!!El sem számolt vele!! Levizsgáztak!! Ezért most,mivel pofátlanul a sokkal megbízhatóbb módját tették lehetetlenné az adományozásnak, az emberek nagyon helyesen magánküldeményként adományoznak,vagy személyesen adják át! Ezt a tolvajfideSS nem tudja lenyúlni!!
Nauta
@entero: Örülhetsz hernyó!! De az igazságokat nem tudják törölni!A te hüjjeségeidet viszont észre sem veszik!!Itt is működik a csókos mutyi!!
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Nem akarjátok még befejezni? Nem fogjuk keresgélni, hogy ki provokál és ki az aki csak visszaszól, válogatás nélkül mindenki ki lesz tiltva aki ezekben a civakodásokban részt vesz.
kiskutyauto
Miért van BÁRMI, amit nem nyúlnak le ezek a tömeggyilkosok???
P-Márta
Az egymás minősítgetése helyett tényként lehet felemlíteni a vörös iszap katasztrófa áldozatainak gyűjtött adóforintokat ! - Orbánék elhappolták, sőt ELPAZAROLTÁK, NEM ARRA KÖLTÖTTÉK, amire a NÉP adta, nemes célra, a bajba jutottak megsegítésére.
Ők a maguk használják fel, ahogy a maguk értékitélete alapján jónak tartják...
mariaberta
Mint már előzőekben írtam, az én adományomra ugyan nem teszi rá mocskos kezét senki.
miazavalami
@Nauta: Hát na. :-( Ha megpróbálnál esetleg a sorok közt írni... :-)
amaramaistanna
Én és a barátaim, az Orbán brancson keresztül nem adakozunk.Többen megbeszéltük,hogy személyes kapcsolatokon keresztül ,direkt módon a károsultnak,vagy egy károsult közösségnek juttatjuk el adományainkat.
kukac50
Gyűjtik a pénzt a Zsiga Marcell féle tetveknek.
Aki rászorult lenne ahhoz meg nem jut el.
A vörös iszapnál is könyörögtek a károsultak azért amit adtunk,küldtünk, de nem ért el hozzájuk. Akik új házat kaptak azok most fizetik a hiteleket,mert hitelre kapták,nem abból amit összeadtunk.Ha adni akarok elviszem és átadom akit érdemesnek, károsultnak látok annak de nem a kormányunk kezébe utalom.
mátmar
Már az adományvonal is nemzeti! Azt a szót, hogy NEMZET egyre jobban lejáratják! Az ökomenikus szervzeteknek eddig szoktam pénzt küldeni.Most már nem fognak tőlem egy fillért sem kapni. Hogyne, hogy ezt is lenyúlja az állambácsi mint az iszapkatasztrófa 2 milliárdját?
coyote3
Gyanítom, ha ők üzemelteik, akkor nem sok megy a rászorulóknak. Volt már erre példa orbánék idejéből...
darwin
Olvastátok @Brother Louie: hozzászólását?Tökéletesen igaza van.Osszák be azt a sokat,amit ellopnak.
.A Vöröskereszt cigány-nyaraltatása és a vörösiszap katasztrófa óta nem adakozok,csak helyi óvodának, iskolának.Azt is inkább munkával.
Eljátszották a jóindulatomat. Jó is hogy szóltak,hogy "államosították" az adományvonalat,így kevesebb embert tudnak lenyúlni.
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Nem akarjátok még befejezni? Nem fogjuk keresgélni, hogy ki provokál és ki az aki csak visszaszól, válogatás nélkül mindenki ki lesz tiltva aki ezekben a civakodásokban részt vesz.
Nauta
@SLAakku: soltész most frappánsan nevezte meg a saját tolvajlásukat!!
Nauta
@Brother Louie: Mélységesen egyetértek!! Ezek a patkányok már csak ilyenek!!És itt még mindig mószerol egy-két tróger szekértolójuk!!
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nauta
@SLAakku: Jól számoltad? Honnan a számszerű adatod? Annyit tudok viszont,hogy matolcsi 35 milliárd euró valuta tartalékot vett át Simortól! Ez hivatalosan hangzott el anno.
Január
Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy adomány címén mennyi pénzt utaltak át azok a szervezetek/ cégek, akik ebből az országból élnek, és kapják az ilyen olyan összegeket kárpótlás és egyéb címen.
Most bajban az ország segítségre szorul, akkor illene segíteni!
Nauta
@miazavalami: Sajna,ott csak olvasni tudok! De tanulnom van mit!
SLAakku
@Január: Juliska néni odaadja a megtakarított kis ezresét, miközben Csányi meg a többi Csák Máté fejenként négy-öt milliárdot tesz el az ország pénzéből, hadd erősödjön a magyar tőkés.
Nauta
@kukac50: Az utolsó mondatoddal mélységesen egyetértek! Ez a helyes út! Most azt hazudják orban csahosai,hogy több mint száz millió gyült össze a kisajátító vonalon! Ezt legalább kettővel szorozni kell,mert a felét más el is lopták!!Én sem adok nekik! Postán küldtem 10+5 ezer forintot két rászorulónak! Mindkettő rokon!Telefonon már meg is köszönték!
miazavalami
@Nauta: @entero: Nyújtsatok békejobbot egymásnak. :-) Kukk mit írt a propi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.