Amikor Orbán Viktor először állt Magyarország élén, a kommunizmus utáni időszak legjobb magyar miniszterelnökeként szerzett magának nevet, mérsékelt jobbközép reformerként, aki keményen dolgozot...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Azért az nagy siker,hogy ez az Orbán önmagát buktatja be minden politikai lépésében,és még mindíg a helyén van.
Törölt felhasználó
@bakegya: az új személyiségeivel egyre erősebb..:)
csegala
Sok ilyen "isteni küldetés" volt már a történelem során, ami népek, nemzetek halálával végződött.
kkalman
"A brit politikai-gazdasági folyóirat írása idéz egy külügyminisztériumi illetékest, aki szerint Orbán Viktor volt "a mi John F. Kennedynk"."
Nem tudom ki ez a nagyon illetékes, de nekem nem tűnt az első uralkodása alatt sem Kennedynek. Akkor is csak egy arrogáns, hatalommániás senkiházi volt. Napjainkra mindez csak fokozódott.
bakegya
@kkalman: a volt gyarmattartók királyi többesben hogyan is kezdhetnék lereagálni a pénzpiacok piszkatúráján meggazdagodni vágyó porbafingót,hogy még szalonképesek is maradjanak.
Az isteni küldetéstudat politikai hátszelét hol egyik,hol másik volt miniszterelnökünk betegágya alatt kotorászva,de mindíg az ő hatalmát gyengítők kinyírásán ügyködött.
Többet kokettál ez szentmihály arkangyallal mint a mi problémás gazdasági helyzetünkkel./gödörásó +trafikalapító+vizenjáró-katasztrófa-turbó konduktor/
Ettől leszünk mi csak igazán "földtörvényesen"FÖLDÖNFUTÓK./identitás zavarában csak a cigányság marad a helyünkön,mert csak a fideSS!- és akkor orbán elmondja gyászbeszédét a magyar parlamentben" győzött a JOBBIK"./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.