Gyilkosság történt Budapest XIII. kerületében szombaton hajnalban, a rendőrség az ügyben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A HavariaPress szerint az áldozatot félbevágták, a kettévágott holttest egyik felét még keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlése szerint az eddigi adatok alapján a tettes egy Jász utcai társasház melléképületében megölt egy ismeretlen személyazonosságú embert, majd a bűncselekményről értesítette édesapját és elmenekült a helyszínről.

Az MTI rendőrségi forrásból szombat kora délelőtt már úgy értesült, hogy elfogták a XIII. kerületi emberölés gyanúsítottját.

A HavariaPress szerint a gyilkos félbevágta áldozatát, a kettévágott holttest egyik felét találták meg a társasház kerítésén belül, a másik felét keresik, folyik a helyszíni szemle.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@Mobil123: Borúlátásod határtalan. Tegnap láttam a híradóba , hogy kiengedték annak a bandának a negyedik tagját akik idős embereket raboltak ki , vertek meg. Kettő bele is halt. 4 év alatt nem született ítélet és ki kell engedni ... Ezek a tetvek újra ölni fognak. Jól kigyúrták magukat a négy év alatt. De nem baj , mert ez a törvény. Kérdezem én . Hogy az fa...ba nem tudtak négy év alatt egy tárgyalást sem megtartani ??? Akkor maradhattak volna előzetesben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@lbs: Ez a gyilkos baltát használt és a már meggyilkolt embert vágta vele ketté, hogy könnyebben el tudja tüntetni a holttestet. Láttam a gyilkos képét a lakokban, hát ránézésre is megérett a kötélre!
Mobil123
@Betaloc: A (tengnap 20:50 ) válaszomat kizárólag politikusra, jogvédőre értettem. (nem voltam egyértelmű bocs)
csa-csa
AZONNAL FÉLBEVÁGNI A MOCSADÉKOT!!!
Betaloc
@csa-csa: No, ennek a fele sem tréfa...
csa-csa
@Betaloc: no, sajnos nem rajtam múlik!
lbs
@lenhardtibolya: Igen, én is olvastam, hogy baltát használt.
Az sem jobb!
A felkötéssel meg egyetértek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.