Lejár az árvízvédelmi politikai moratórium hétfőn, így biztosak lehetünk benne, hogy a 2013-as tavaszi ülésszak zárónapján a szocialisták újra felveszik a politikai bokszkesztyűt és a kormány püfélésébe kezdenek. Miként arra is érdemes nagy tétben fogadni, hogy napirend előtt akad majd kormánytag, tán éppen személyesen a miniszterelnök, aki beszámol a Tisztelt Háznak a sikeres védekezésről, arról, hogy "emberi életben nem esett kár".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Az aktuális híreket amúgy szűrve közlő MTI
propeller.hu/itthon/2718078-koztajekoztatas-miniszteri-tojasokkal
majd közlia hivatalos tutit arról, hogy az esőről is Banai tehet. Illetve a gátakról is. Arról is, hogy helyenként ez a kormány úgy tűnik elbontotta a jobb védekezés előkészítése ürügyén.
anatole-farkas antal
anatole-farkas antal
Valamit nem értek! Büntetik aki rémhíreket terjeszt. Talán most engemet is lecsuknak? Az igazságot nem tudom most hogyan hívják. Mert, a fotók, képek a víz mit is produkált. Gátak szakadtak, kitelepítettek több ezer embert, a házak víz alatt de nincs probléma! Ez olyan mint a MÉDIA törvény, parancsra szabad csak megszólalni és megírni valamit ami nem is igaz. Fél Magyarország a gátakon, küzdenek, de mi akik otthon várjuk a híreket, bocsánat a kiplasztikázott híreket szörnyülködve csóváljuk a fejünket. Megjegyzik, csak egy kicsi víz szivárog itt meg ott. De akik ott vannak és telefonon beszámolnak merőben mást mondanak mint amit a hírekben közölnek! De az igazságot nem szabad tovább adni mert azonnal lefogják a szószólót. Tehát, figyeljük a híreket, az Orbánt ahogy rohangál mint pók a falon és balettozva fényképezgetik a gátakon. De ne feledjük hallgatni a híreket, az írói vénával átszabva, és egy jó tanács. ha valakinek a rokona, ismerőse a gátakon küzd és az igazságot elmondja ne meséljen erről, mert ma Magyarországon a MÉDIA elnyomás a módi!
Nakimaga
"ám az nem teketóriázott sokat, és alapos átgondolás után az eredeti formájában fogja most újra elfogadni"
Képmutatók !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.