A fővárosi önkormányzat közvetlen irányítása alá kerül a Margitsziget, miután az Országgyűlés hétfőn 252 igen, 54 nem szavazattal, 44 tartózkodás mellett elfogadta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter erre vonatkozó javaslatát. A gépjárműadót és a környezetterhelési díjat továbbra is a XIII. kerület szedheti be.

Az eddig a XIII. kerülethez tartozó terület Navracsics Tibor indoklása szerint kiemelt idegenforgalmi jelentőségű, a fejlesztése túlmutat egy kerületi önkormányzat stratégiai tervezésében rejlő lehetőségeken.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Ősi szoci kerület a 13., szoci polgármesterrel... Van még kérdés?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Formanek Ilus
Ilus: Meggyőződésem, hogy komoly terveik vannak a Margitszigettel, akik elvették gyorsan még erre is valamilyen pénzfelvételt csinálnak, hogy a zsebük teljen.
Választás után remélem a lenézett nép kicsit belepiszkál azokba a "becsületes" zsebekbe.
pacsni
@Formanek Ilus: igazad van, van valami furcsa dolog a hàttèrbe.
Dr.luigilongo60
Legalább a vécésnéniket is lecserélték már birka fitymaszososkra?:-)))
mariaberta
Van még valami, amire nem teszik rá a mancsukat,? Persze a sziget a XIII. kerülethez tartozott, ott pedig Mszp-s a polgármester.

Ilyen galád népséget , kíváncsi vagyok, mit fognak még elvenni a szociktól, mert hogy ennek a harácsolásnak nincs még vége az biztos. És ha az összefogás így halad, ahogy most, nem is lesz. Az pedig röhej. hogy egyfolytában és mindenért az előző kormányok a hibásak. Na persze ha egy ilyen géniusz /mint annak idején a Kárpátoké/ vezeti az országot, ott hiba csakis az előzőeknél fordult elő.
tivoli
@bretagne: nincs mit csinálni? miért akar valaki? a vevő vonalban.
bretagne
@tivoli: Sajnos, nem látok sok esélyt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.