A csütörtök délután óta jelentősen javuló nemzetközi hangulat jót tett a forintnak, hiszen a már reggel elindult erősödése újabb lendületet vett, így estére az euróval és a svájci frankkal szemben...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ennek a hírnek örülni lehet, de miért 14-én van a csúcson. Jobban járt volna minden devizahiteles, ha már 12-én a csúcson lett volna. Ugyanis 12-én állapítják meg a bankok a törlesztő részleteket, ami ugye nem mindegy.
Ez így megy hónapról-hónapra évek óta. A törlesztő részlet megállapításakor a forintunk mindig rosszul teljesít, aztán javul vagy 2 hétig, majd ismét romlik, s mire jön a törlesztési részlet megállapítása ismét teljesen legyengül.

Vajon ki tesz róla, mert azt ne mondja senki, hogy ez nem egy tudatos manipuláció végeredménye, mert ellenkező esetben a törlesztőrészlet megállapításának idején is néha erősnek kellene lenni forintunknak.
Mobil123
@Január: Valahogy pótolnia kell a bankszektornak a rá kivetett adót. (gondolom én)
Prof. Dr. Vak Komondor
Nem kell aggódni Magyarországért!
Mi akár, a forint nélkül is megvagyunk etársak!:D
Január
@Mobil123: De évek óta? - mert ez a gyakorlat nem mai keletű.
Mobil123
@Január: Valóban nem mai keltű! De mindig volt, van és lesz magyarázat rá.
A válság, az ép mindenkori kormány stb. Én csak az ép aktuális magyarázatott írtam ami szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.