Bajnai és pártja egyelőre alulról sem súrolja az épp általuk felállított mércét, és ez az ellenzéki áttörés leglényegibb akadálya. Nem az MSZP, nem Gyurcsány, nem Orbán, nem a Bilderberg-csoport.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha nem lép színre Bajnai másfél millió ember otthon maradna, mert nem lenne kire voksoljon. A bizonytalanok jó része nem bizonytalan, csak nem akarja nyíltan megmondani, hogy el se menne szavazni, ha nem lenne ez az új párt. Minden választásná hatalmas volt a közvélemény kutatók kudarca. Most még nagyobb lesz.
SLAakku
A bankok a 2008 év őszén kirobbant válság óta milliárdokat kerestek a devizahiteleseknél alkalmazott árfolyam machinációkon. A PSZÁF, noha tudott az ilyen tevékenységekről gyakorlatilag nem tett semmit ez ellen. Nagyon meglepő, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) nem tett semmit! A PSZÁF Magyarország pénzügyi közvetítő rendszerét felügyelő, ellenőrző hatósági feladatok ellátó önálló szabályozó szerv, amely csak a törvényeknek van alárendelve.

Magyarországon a hatalmi elit, (politikai, gazdasági) nemtörődömsége, és felelőtlensége, a pénzintézetekkel való összefonódása vezetett az Európában páratlanul erkölcstelen banki magatartásokhoz.

Dr. Kriston István a Devizahitelesekkel a parlamentbe (DAP) mozgalom alapítója igy ir:

"Tisztelt Devizahitelesek! Én megelégeltem azt, ahogyan 1.000.000 ember és családjaik révén 4.000.000 ember sorsát kezelik. Dr. Kriston István állampolgár"

"A devizahitelesekkel a parlamentbe mozgalomnak nem maradt más választása, mint helyreállítani a közmegegyezést és megkötni a vagyonosok és a vagyontalanok új társadalmi szerződését. A vagyontalanok színe előtt a parlamentben. Ezért noha mi nem oda valónk vagyunk, de egy ciklusra be kell ülnünk a parlamentbe és mivel megsértették az emberi jogainkat és alapvető szabadságainkat, elveszik a munkajövedelmünket, házacskánkat, autócskánkat (ennél többet a tervgazdasági államkapitalizmusban sem igényeltünk), ezért most törvényt kell ülnünk."

www.facebook.com/DevizahitelesekkelAParlamentbe?hc_location=timeline
Hellcat
@coni: És a legtöbben még így is bizonytalanok...hála a fidesznek...ez volt a célja. A szardobálós propagandával mindenki a szocik ellen uszított, aztán miután a fideszben is csalódtak az emberek inkább leszarják az egészet.
SLAakku
Ha a Fidesz-uralom totalitárius lenne, és nem lenne esély jövőre meneszteni az egész "NER-t, magam is bojkottpárti lennék. De nem vagyok az, mert számomra még úgy tűnik, van esély. De ha csak minimális esély lenne véget vetni ennek a közjogi és gazdasági ámokfutásnak, akkor is elmennék szavazni. Alapvetően ugyanis úgy gondolom, hogy, aki otthon marad, a múltra szavaz. Persze, ahogy most kinéz, lehet hogy az is, aki elmegy szavazni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.