Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár nagyon elégedett a most záruló tanévvel, és szerinte sem a diákok, sem a tanárok nem érezték, hogy az iskolák állami fenntartásba kerültek. Hoffmann Rózsa az MTI-nek kijelentette, hogy az átlagosan 40 százalékos fizetésemelést hozó pedagógus-életpályamodell szeptemberi indulására egyre javuló esélyeket lát. A tanároknak készülő etikai kódexről pedig azt mondta, hogy az olyan lesz, mint a lelkiismereti KRESZ.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Lelki ismereti Kresz. Gebedjek meg, ha értem:))
Nem lesz elbocsájtás: ajjaj, rosszat sejtek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
A Blikk riportere megkérdezte Hoffmantól, tudja-e, hogy rossz helyen parkol, de csak az válaszolta: igen.
JAJMÁR
@Pálinkafőző Rézüst: Majd azt kitalálják, leírják, és mindenkinek megmondják, hogy milyen legyen. Aki megszegi, kap mikulás csomagot :)
JAJMÁR
@gibgab: Nekem a múltat juttatta eszembe.
És a jövőt is, igen: "A történelem ismétli önmagát!"
tivoli
"szerinte sem a diákok, sem a tanárok nem érezték, hogy az iskolák állami fenntartásba kerültek."
Áh, nem. Csak ott, ahol sorra elvitték a modernebb tanfelszereléseket, ahol a tanároknak maguknak kellett vinni a krétát, ahol a kitört ablakot olajos zsírpapírral helyettesítették és a kiégett égők miatt a tanítás szabad ég alatt folyt. Lehetne még sorolni.
bakegya
Ha senki nem érzett meg semmit az állami fenntartásba kerülésből,akkor mi célja és értelme volt a felforgatásnak!???
Kik ezek a zsenik akik ilyen "Pálfordulattal"garanciát és felelősséget vállalnak a másgyerekeiért egy olyan szakmai káoszban mint a magyar oktatásrendszertelenségben vegetáló intézmények irányító és irányított elszenvedői.
taglo
Etikai vétséggé lessz nyilvánítva ,ha például egy tanárnő nem csókólja meg az odalátogató ,bármely fideszes kormánytag kezét !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.