Hétfőn azt írta a 444.hu, hogy Cserjés Csaba Géza a XI. kerületben nyithat két trafikot. Cégét májusban jegyezték be.

A lap szerint két trafikot nyithat a XI. kerületben Cserjés Csaba Géza, aki egyébként a TV2 öltöztetője, és Hajdú Péter stylistjaként a Frizbi stáblistáján is szerepel. Mindezt a trafikkárosultak Facebook-oldalára hivatkozva írták.

Cserjés cégét, a Filtol Trafik Bt.-t májusban jegyezték be, úgyhogy a stylist egyelőre új a dohányárus szakmában. A műsorvezető, Hajdú Péter maga is pályázott, de nem nyert trafikkoncessziót.

Hajdú Péter a Facebookon reagált a dologra. Mint írja:

Azt írja az egyik internetes portál, hogy Hajdú Péter stylistja is nyert két trafikjogot. Szegény Cserjés Csaba, álmában sem gondolta volna, hogy egyszer azért kerül kényelmetlen helyzetbe, mert a Frizbiben is stylist. Nem az alkalmazottam, csupán alvállalkozóként dolgozik a produkcióban. De vajon mi lehetett a célja az újságírónak ezzel a cikkel? Miért aposztrofál egy több éve a szakmában lévő, több tucat tv műsorban (Megasztár, Mokka, Napló, Jóban Rosszban, Aktiv stb.) dolgozó divatszakembert csak az én stylistomnak. Ezzel azt akarja sugallni, hogy Cserjés Csaba és családja azért kapott trafikjogot, mert a Frizbiben stylist??? Hova vezet ez az egész és mi értelme van? Mit tud egyáltalán ez az újságíró a Cserjés családról és mit akar tőlük? Adják vissza a trafikot azért, mert hetente egy alkalommal az általam vezetett talkshowban is dolgozik?? Elképesztő döbbenet ez az egész!

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Petike magyarázkodik...ismert a képlet...Frizbiben OV a vendég, és rákérdez :
Kedves Viktor, ugye adsz a " stylist"-emnek vagy 2 trafikot...Hát persze, édes Petikém !!!
Elvégre barátok vagyunk???...neked meg 47 ezerböl kell megélned...
soljanka
Ejnye Petya, ilyen rosszul fizetsz, hogy trafikolnia kell a neked melózóknak?

Amúgy ezek szerint hiába nyalt be műsorban Vityának, ha ő nem trafikolhat?
human
Nem is tudom miért baj, ha az kap trafikot akinek amúgy is jól fizető állása van. Itt a középosztály életszínvonalának megmentése zajlik. Akik meg amúgy is menthetetlenek, azoknak meg jónapot.
dömdödöm
Nincs semmi gond kőműves kinézetű műsorvezető csávó az oknyomozó ujságíró médiás kollégáid teszik a dolgukat és keresik a fideszközeli kapcsolatokat trafikügyben ugyanis ha nem hallottál még róla felmerült a gyanú hogy alaposan megmutyizták a trafiktendert .Nem kell játszani a hülyét meg az értetlent :-.((((((((((((((((((((((
Nakimaga
Annyi kereskedelmi tudás nélküli bennfentes hulladék nyert ,hogy érdemes számukra beindítani egy OKJ-s tanfolyamot a Nemzet Vezére Gondolataiból !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.