Erőteljes léptekkel zárkózik fel Gyurcsány Ferenc Schmuck Andor mellé az Évtized Trollja bajnokságon. Ferenc kedvenc időtöltése – Andorhoz hasonlóan – szintén az, hogy a személyében teljesen érdektelen, legfeljebb a pártja bejegyzése körüli szerencsétlenkedéssel vidám perceket szerző Bajnai Gordon körül felpezsdítse a hangulatot. Schmuck Andor a Boráros téri villamosmegállóban csevegett önfeledten a szemmel láthatóan totálisan lefagyott Bajnaival, most pedig Gyurcsány Ferenc emlékeztette Facebook-oldalának látogatóit arra a kétségtelen tényre, hogy fénykorában Bajnai és barátai gyakorlatilag kivétel nélkül az ő felejthetetlen kormányzásának különböző rendű és rangú felelősei voltak. Amint egyébként arra a Fidesz-közeli civilek őszi plakátkampánya már felhívta a szépre éhes nagyközönség figyelmét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Lassan Gyurcsányt is elviszik Graz-ba egy megújító kezelésre. Lehet, hogy ő is próbálja elérni az ország gyagyáit ezzel a stílussal, de normális ember ezt már 2 percig sem bírja hallgatni. Maximum egy perccel tovább mint Orbánt.
Valami nagyon hasonló cuccot szedhetnek, mert egyformán zavartak.
SLAakku
Dehogy viszik Graz-ba.

"Szasz Gabor

Ha addig Orbán minden kamuját a szellemi mélyrepülök hada benyalja, és Magyarország addig nem megy csödbe, az egyre nagyobb nyomorgó tömeg nem indul meg Pest felé, akkor 2014-ben Orbánt királlyá koronázzák! Ugyan Gyurcsány magasan verné Orbánt intellektuálisan, retórikusan és az országot is visszahozná Európába, de neki nem bocsájtják meg, hogy Öszödön abba akarta hagyni a néphülyitést. Gyurcsányhoz képest Bajnai/Mesterhazy annyi izgalommal tölti el a választókat, mint egy porszivó használati utasitása. Ráadásul az ellenzéknek még az a kb. százezer hüséges Gyurcsány-követö is hiányozni fog..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.