Gyurcsány Ferenc a DK megemlékezésén mondott beszédet. Elmondta, hogy ők másmilyen országot képzeltek maguknak és Orbán Viktortól is megkérdezte, hogy jól alszik-e.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Csizmás Kond: de a másik oldal sem jobb azért. Rendesen adnak egymásnak, közben meg lehet, hogy késő este együtt söröznek. :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
irén48
@rokker33: Sajnos nálünk ha valaki be valja hogy nem jol csinált valamit azt joban ki közösitjük mint aki sünyiban családokat fiatalokat tesz tönkre én szerintem egyik kugya másik ebb mindegyiket segbe kéne rügni.56 kevesebért ki tört most meg mindent le nyelunk mert csak egymást szapuljuk.
dömdödöm
@rokker33: orbán és bandája is hazudik mint ha könyvből olvasnák és ráadásul letagadnak mindent , még gúnyosan bele is röhögnek a képedbe . :-( ez így jobb ?
rokker33
@dömdödöm: sajnos nem jobb,de azért nem kell sajnálni meg megdicsérni Gyurcsányt,hogy bevallotta,hogy hazudott!Annyi emberség van benne,hogy bevallotta a hazugságait ezt Orbántól sose fogjuk hallani hisz abba a tudatban él,hogy Ő tisztességes becsületes,igazságos politikus és csak a népnek akar jót!Én mind a kettőt szemen köpném ha lenne rá lehetőségem!
kukac50
Orbán most még jól alszik,majd 2014 januárjában kezdi el szedni az altatót.
nyanya001
Igaza van !
Orbánnak csak a haveri kör számít, a fajtája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.