Tisztességes Emberek Szövetsége néven indít új, maffiamentes politikai mozgalmat Ángyán József. A Fideszből a földtörvény pénteki szavazása után kilépett politikus csak olyanoknak adna helyt az új szervezetben, akiknek semmi közük nem volt az eddigi kormányokhoz és "nem tagjai a jelenlegi maffiahálózatok délelőttös vagy délutános brigádjának".

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Az Isten áldja Ángyán professzort a pártvallása fölé emelkedő tisztességéért, az emberek érdekei és az igazság melletti kiállásáért !

Mocskos, korrupt, parazita Fidesz !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rebelbull
@outsider: Sosem voltam egy párt tagja sem, de ha pártot alapít, abba én is belépek!
dömdödöm
@rebelbull : igen az ! ennyi kamu hazugság után nemcsoda ? Összeesküvés elméleteket bárki tud gyártani .:)
rebelbull
@dömdödöm: úgy látom, Te élen jársz ebben.
spu00
Érdekes lenne, ha a törvény tartalmáról szólna a hozzászólások többsége, mert így tudnánk, hogy kinek mi a baja vele. Ángyán úr sem tárta elénk a probléma mikéntjét.Ismereteim szerint szeptemberben további törvények, rendelkezések jelennek meg, melyek az elfogadott törvény működését hivatott szabályozni.Mindenki a jelenlegi állapotból indul ki, de ez nem az OV. kormánya alatt alakult ki, hanem szoci uralom alatt, s ezt csak a rendelkezések végre hajthatósága után alakulhat az elvártak szerint..A teljes ismeretek hiánya érdemtelen vélemények kialakulásához vezet.
dömdödöm
@rebelbull : jól van , nem kezdek vitatkozni ,pár hónap és világos lesz majd hogy kinek volt igaza, jelen pill bármit mond6sz akkor is gyanús :-)
outsider
@spu00: Tudjuk, nyócév!:)
Ilyen a trafikmutyi is, az a rohadt szoci nyócév, az, az a hibás:)

Én egy földbirtokos "gazdát" kérdeztem meg a törvénnyel kapcsolatban. (nem volt túl boldog, pedig függetlenfideszes:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.