A mai parlamenti botrányról: Ne higgyük el, hogy a hasonló akciók nem méltóak a parlamenthez! Senkinek nem esett baja, még meg is volt a szavazás, a távozó képviselőknek nem kellett félniük - nem úgy, mint mondjuk az előző ciklusban néhányszor. Ne higgyük el, hogy ez komolyan árt az ország tekintélyének! Ilyet láttak már sok helyütt, ennél durvábbat is, és ugyan nehéz elhinni, de a mi Országgyűlésünk a külsőségeket tekintve elég civilizált volt és maradt is. Ne higgyük el, hogy a képviselőknek csak törvény- és szmsz-bújó aktakukacoknak kell lenniük, és nem akciózhatnak néha. Na persze ha gyűlöletet gerjesztenek az utcán, atrocitások élére állnak, az utca kedvéért árulják el a parlamenti politizálást, az más. Erről azonban szó sem volt a mostani esetben.

Feltöltő: Politológusblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nem csak fejsérült agyilag is problémák vannak a fejsérülés gyógyítható,az elmebetegség nem gyógyítható,csak tüneti kezeléssel elnyomható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.