Kizárta a parlament pénteki határozathozatalairól a Jobbik-frakció tagjait az Országgyűlés, miután az ellenzéki képviselőcsoport tagjai az elnöki emelvényre felvonulva tiltakoznak az új földtörvény elfogadása ellen. Ezzel egy időben az elnöklő Latorcai János tíz perc szünetet rendelt el.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ez a torveny is van olyan aljas, ha nem meg sokkal sotetebb, mint a trafik-mutyi... Csak a hulye vagja maga alatt a fat, meg ez a kormany,... Hogy lehet a szulohazat kiarulni, akar idegeneknek is, amihez tobb mint ezer eves tortenelmunk fuzodik? Menniuk kell, mielobb... Ha ez mar Vonaeknak is kinyitotta a zsebeben a bicskat,...Es mi az, hogy megtiltjak a szavazast egy hivatalos parlamenti kepviselocsoportnak? Tan csak nem felnek, hogy nem az o elmebajos akaratukra szavaznak? Igaz, mar Hofi is megmondta, mit tart orban : "A Parlament mukodik ellenzek nelkul is,..."... Ez ennek az eklatans peldaja,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Green Bloke: Ha hagynak oket barmire is szavazni,... Ha kikuldik oket a szavazasrol, - most meg csak errol, aztan majd a tobbirol is, ha a Hazelnoknek ugy hozza a kedve - akkor hogyan?
kukac50
A Fidesz ezeket azért csinálja,hogy a megszorításokról a figyelmet elterelje.
Pávatáncos hadműveletet hajtottak végre.
marlin
"Fidesz Miatyank:
Uram, ki a mennyekben vagy!
Csak az elsö milliot ne kerdezd, honnan van!
Amiket par evvel ezelött mondtam, felejtsd el!
Amit öt perce mondtam, azt is!
Akiket eddig kinyirtam, azok nem is leteztek.
Akiket ezutan nyirok ki, azoknak kar volt megszületni.
Akik nem engem , vagy az altalam kijelölteket imadjak, süllyedjenek a pokol fenekere!
Tudod, Uram, milyen nehez volt megszerezni az elsö szölötöket, nekem , felcsutinak?
Enyem a hatalom es a dicsöseg Orbanisztanban, mindörökke
Amen"
kkalman
A földtörvény a hazaárulás újabb fejezetét nyitja a történelemben. Mostanra sikerült nekik megszavazni. Ezután bármikor eladhatják alólunk az egész országot, mármint az egész 93 ezer km2-t. Abban sem bízhatunk, hogy Áder nem írja alá. Ismerjük a menetrendet. Először visszadobja, majd másodszorra némi mentegetőzés után alákanyarítja a nevét ez alá a förmedvény alá is, miközben hangosan ismételgeti, nem tehetek mást. Ezt addig ismétli, amíg legalább ő maga el nem hiszi.
az meg, hogy nem engedik szavazni az egyik ellenzéki pártot, a demokrácia maradékának a megcsúfolása. Már ha van még maradéka a demokráciának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.