A 20. század mély sebeket ütött Magyarországon, az első és a második világháború maradandó károkat okozott, és ennél csak egy rosszabb volt: az, amikor magyar fordult magyar ellen - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton a hortobágyi ökumenikus templomban, ahol az egykori kitelepítettekre emlékeztek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

valakiaki
Fideszes kommunistából biztos :)
Magyarországnak valójában "jobboldali" politikusokból jutott a leges legalja, jó példa erre Kövér.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
valakiaki
Fideszes kommunistából biztos :)
Magyarországnak valójában "jobboldali" politikusokból jutott a leges legalja, jó példa erre Kövér.
Sede
meg a demokratákból is...
lásd: kövér, orbán és társai.
SLAakku
"T...em

Látod Laca! Nálad jobb példa tán' nincs is!
(Azért ne feledd, hogy első főnököd Aczél György volt!)"
Dr.luigilongo60
Laca!

Mert ugye a második világháborúban a vagonírozó pribékek tán nem is magyarok voltak?
Mobil123
Hát most , hogy mondod basszus!!! Csak nem magatokra ismertél, mert nálatok nincs aljadékabb maradvány!!!
nyanya001
Itt vagy mindjárt te !
Náladnál aljasabbat keresni kell !
SLAakku
Hát akkor,

...látod Laca! Nálad jobb példa tán' nincs is!
(Azért ne feledd, hogy első főnököd Aczél György volt!)"
JAJMÁR
Még abból is...? Mindenki magából indul ki.
nyanya001
Apád szoc.hazás hátán jutottál be az egyetemre is !
SLAakku
@nyanya001: ...látod Laca! Nálad jobb példa tán' nincs is!
Mobil123
@nyanya001: és szegény nagybácsikája , gondolom most szégyeli magát.
SLAakku
Ügynök vagy MSzMP-s múlttal -vagy annak csak a gyanújával sem- ne ülhessen senki a parlamentben!(pl.Martonyi, Pintér, Kövér, Matolcsy de a többiek sem sorolhatnánk vég nélkül igaz?)

Kétkamarás parlamentet!
dr. prédikátor
Köteles lancelot !! tudsz még lejebb is sülyedni!!!A rakás szar alól ne próbálj igazságot osztani!!vagy talán tükörbe néztél és rádtört az igazság pillanata??? Mocskos egy gazember vagy te , köteles lancelot!!!
csikknorisz
Gratulálok, igazi szép, megható, templomi megemlékezéshez méltó beszéd.
Úgy ki kellett volna penderíteni, mint a rezsicsökkentős aláírásgyűjtőket.
Csizmás Kond
..ajaj...sokaknak a tyúkszemére lépett...:)))
SLAakku
@Csizmás Kond: ...elsosorban a sajatjara kellett volna figyelnie nem gondolod?
coyote3
Mint kövér, rogán, orbán , martonyi, zsótika és a többi alja komcsi
laszlobihari
@valakiaki: dagadt laca soha nem volt kommunista, egyáltalán nem jobb oldali, ő csak egy ostoba konjuktúra lovag, lásd élet útját és megnyilvánulásait. Korábban (anno) neki qurva jó volt a kommunista nagypapa (Tanácsköztársaság) a kedves papa(1956 leverése) ő az MSZMP történeti intézetének kutatója (a KB-nek alárendelve) egyébként ingyen tanulhatott azon az egyetemen ahol csak akart felvételi vizsga nélkül, és még ő púposkodik? ez egy niemand! A jobboldalisága kimerül ostoba fröcsögésben, szemémesen hallgat a nyilasokról, az úri Magyarország szemétségeiről aminek egyenes következménye volt Don kanyar, ugat a kitelepítésekről ami egy fasisztoid dolog volt és amiben a legrosszabb az volt, hogy olyanok kaptak hatalmat akik emberileg nullák voltak pont olyanok mint most akik az elveiket cserélgetik ki pénzért ki karrier vágyból van aki egyszerüen ostoba, dagadt laca válogathat. neki melyik titulus teszik jobban.
DR Eric CARTMEN
Van abban némi báj, hogy egy ízig-vérig komenista karrierpolitikus egyszer csak úgy dönt, hogy ő már nem komcsi, hanem liberális. De nagyon, pártjával még az egyházakat sem kímélve. Aztán, mivel ez nem eredményezett jelentős hatalmat, hát roppant gyorsan vált, és lesz belőle kereszteket hányó elvakult hívő keresztyén, aki nyilasokat temettet újra közpénzen, állami pompával külföldön. Amit a kedves vevő óhajt.

Nagy vonalakban ez mondható el Kövér László házelnökről, a Fidesz nevezetű volt MSZMP-s, Hazafias Népfrontos, munkásőrös gyűjtőpárt választmányi elnökéről. Annyi komcsit kevesen gyűjtöttek össze, mint ők az Orbán Viktor nevezetű KISZ titkár vezetése alatt. Az külön izgalmas - és egyben mutatja, milyen káprázatos politikai és kommunikációs zsenivel rendelkeznek ezek az 50 éves "fiatalok" és főleg "demokraták" -, hogy ilyen háttérrel képesek voltak elhitetni több mint kétmillió emberrel, hogy ők igenis rendszerváltó csodalények, ők az igazi forradalmárok, mindenki más hazudja ezt, sőt, azok büdös komcsik és csak mi, Fidesz-tagok vagyunk egyedül igazán a nemzet fiai, honvédő harcosai az ellenünk áskálódó karvalytőke által támogatott komcsikkal szemben. Ugyan komoly kép- és politikai zavar összemosni a komcsikat a tőkével, de Orbánéknak ez is sikerült. A nép megette.

Ugyan hízni nem tudnak tőle, pláne, hogy ezek a komcsifideszes jótét lelkek ellopták a nyugdíjmegtakarításukat, ellopták a fizetésük jelentős részét, produkáltak három év alatt egyes létfontosságú élelmiszereknél kétszeres áremelkedést, így aztán egyre kevesebb jut az asztalra. A legszebb, hogy ezt is eltűrte nekik ez a nemzet. Nagy vonalakban ezek mindent képesek megtenni ebben a hazában: belehazudnak a képedbe, hogy te rosszul látod/érzed, te igenis jól élsz abból a 47, pardon ma már 36 ezres közmunkádból, vagy a kiemelt minimálbéredből, ne adj Isten az átlagkeresetedből és csak alávaló komcsik hazudják neked azt, hogy nem tudsz naponta rendes ételt rakni az asztalra a gyereknek, akinek az iskolai...
DR Eric CARTMEN
... rendes ételt rakni az asztalra a gyereknek, akinek az iskolai közétkeztetés a Kánaán, hogy hetente egyszer jut az asztalra hús, vagy már idejét sem tudod, milyen az, nyaralni, ha csak azt nem tekintjük annak, hogy már egy éve nincs munkád, de legalább ingyen dolgoztatnak pár hónapig azzal a kamuval, hogy itt megtanulhatod a szakmát, majd kirúgnak. Nem, ez egyáltalán nincs így, ez a mindent uraló liberálbolsevik hazugsággyárak átverése. Ha mégis kimenekülsz ebből az országból és meghökkenve tapasztalod, hogy ott kint van munka, van megélhetés, emberszámba vesznek, vannak jogaid, nem pofázik bele a politika abba, hogy mit csinálj, sőt még a főnököd ösztökél arra, hogy igenis lépj be a szakszervezetbe, hogy érvényesíteni tudd a munkavállalói jogaidat, akkor erre a Kövér Lacik azt mondják neked, hogy ez megint a liberálbolsik bűvészkedése, ne higyj nekik, mert átvernek.

Igenis jobb otthon, ahol Orbán Viktor meglop, ahol Lázár János elveszi a jogaidat, ahol a Jobbikkal együtt "kormányzó" polgármester, Rogán Antal véd meg az újnáciktól, ahol Kövér László még akár téged is lekomcsiz és kirúgattat, ha nem azt csinálod, amit ő mond, hiszen az a helyes, ahol egy miniszteri besorolású kancsal sámán irányítja a gazdaságot és ad tanácsokat egy miniszterelnöki besorolású jogásznak, ahol beszédképtelenségét vízivással leplező, érettségizett rattanbútorkereskedő-asszonyból lesz a fejlesztési miniszter, ahol egy értékes jogásztanárból ezek az emberek egy megalkuvó igazságügyminisztert csinálnak, aki kussolva tűri, hogy szakmailag és emberileg megalázzák, amikor egy köztörvényes baltás gyilkos kiadatását kell levezényelnie és megmagyaráznia az egész világnak, ahol az agrárminiszter olyan földbérleti pályázatokat vezényel le, aminek az alávalóságát már az államtikára sem bírja elviselni, ahol a nyugdjípénztáraknak és 3 millió tagjának zsarolással kierőszakolt kirablását egy kiflitolvaj szőke nőre bízzák, ahol a miniszterelnök helyettese egy nem létező és nem mérhető párt védett...
Csizmás Kond
@SLAakku: Nem, ugyanis ha köze lenne hozzá nem hősködne ennyire vele.
tűzróka0919
Na végre lacagyerek !! Ugye , hogy tudsz te önkritikát gyakorolni :) . Mondjuk ezt nem volt nehéz megállapítanod csak 1 kicsit nosztalgiáznod kellett .
jancsipapa
A politikusból . Oldaltól függetlenül...
hallgatag
A cikk cime magáért beszél...( Kövér elvtárs & Co...)
lajospapa
Állj a tükör elé, Kövér, és köpd szembe magad!
amaramaistanna
Kövér már csak tudja,itt van élő példának!
szablyafűrész
Igaza van Kövérnek - a legalja jutott !

Íme a legalja:


2013 május 15
6:37 de.

Vissza az alapokhoz! Nézzük csak meg kikből lettek véres szájú komcsi gyűlölők:

1 Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke — volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

2 Matolcsy György, MNB elnöke — volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

3 Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter — volt KISZ-titkár

4 Martonyi János, külügyminiszter — volt MSZMP-tag

5 Pintér Sándor, belügyminiszter — volt párttitkár

6 Kövér László, parlamenti házelnök — volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

7 Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője — volt KISZ-titkár

8 Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere — volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

9 Orbán Győző, Orbán Viktor apja — volt párttitkár

10 Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja — az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

11 Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere — az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

12 Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere — a Hazafias Népfront volt alelnöke

13 Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere — volt MSZMP-tag

14 Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere — volt MSZMP-tag

15 Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere — volt MSZMP-tag

16 Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere —volt MSZMP-tag

17 Szabadi Béla, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági államtitkára — volt MSZMP-tag, volt munkásőr

So.-sok puszi, csókol anyád Lajos.
miazavalami
@DR Eric CARTMEN: Jól megmondtad! Babás!! :-))))
SLAakku
@Csizmás Kond: de ok ilyen hoskodoen letagadnak es hazudnak mindennap egyet kettot.

Ügynök vagy MSzMP-s múlttal -vagy annak csak a gyanújával sem- ne ülhessen senki a parlamentben!(pl.Martonyi, Pintér, Kövér, Matolcsy de a többiek sem sorolhatnánk vég nélkül igaz?) Kétkamarás parlamentet!
SLAakku
Csizmás Kond lasd meg szablyafűrész ma, 20:08 bejegyzeset is.
Csizmás Kond
@SLAakku: Látom...de a véleményemen nem változtat. Ott ha valakit lekommunistáznak az bizonyosan visszavág és nem hallgat. Az, hogy itt kinek mi a véleménye nem változtat a dolgokon.
kecskes laszlo
Ez az ember miért nem néz a tükörbe?Láthatna magát ,mint egy hányadékot,aminek saját maga a terméke.
mariaberta
Hát ami azt illeti valóban az vagy, mert a családodról,- mindenki tudja, hogy a múltban kik voltak- így nyilatkozol.
Bizonyára megköszönik a minősítést, nem szólva az Orbán papáról, aki szintén -szerinted- a legalja volt.
Gratulálok.
crow0131
ti jutottatok; ne felejtsük az MSZMP-s éveiteket. mi emlékszünk.
Dr plágium
Meg a kormánypárti politikusokból is...a legalja
gibgab
"A házelnök szájából különösen elegánsan hangzik a komcsizás. Kövér László nagybátyja, Kövér József egy 2002-es interjúban a 168 órának elmondta, családjukban a baloldali szellemiség dominál, Kövér László nagyapja Szocialista Hazáért Érdemrendet is kapott. A fideszes politikus nagybátyja azt azonban cáfolta, hogy ennek a ténynek szerepe lett volna Kövér László egyetemi felvételében. - mondta a nagybátyja, a pápai MSZP akkori alelnöke." Kövér édesapja, Kövér László két lánytestvére, és ő maga is is párttagok voltak.
Ugyanez a Kövér József tavaly még elnökségi tag volt a pápai MSZP-ben és vezette a Szegfű Klubot... Sosem került ez elő a családi ebédeken? László ne tudná, József kicsoda? Vagy a saját rokona is persona non grata? Vagy a család úgy működik, hogy minden oldalon legyen rokon, mert sosem lehet tudni?
Különös ez az elhatárolódás amiatt is, mert Kövér László a rendszerváltás előtt az MSZMP Társadalomtudományi Intézeténél dolgozott. Kövért nyilván nem ostorral kergették az MSZMP-hez. Akkoriban szocdemnek érezte magát, aztán az SZDSZ-szel összefogva liberálisnak, majd most éppen nem is tudom, minek."
Forrás:greczy.blog.hu/2012/04/21/kover_es_a_kommunistak
nehogymá
van egy mókus örsnyi kommunista,meg egy halom köpönyeg forgató, mocskos gerinctelen tetü,aki bármikor az anyját is eladná.vajon kacor király otthon leköpi az apját?egy szart,jót röhögnek a sok barmon aki megeszi ezt a kommunistázós baromságot.tudják,hogy hogy kell jól csinálni ,rendszertöl függetlenül.a panel prolik szidják egymást,miközben hájasék 2 3 generációja él és virul.és gyarapodik.lehet,hogy zsidók,vagy buzik.jó pénzért...
gibgab
"A magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott"
Meg még? A néppártiakból is, ugye?
excep
ez hülyeség a fideszes szemetek mindent pálmát elvisznek szemetek bunkók embrtelenek
mátmar
Kövér is onnan küzdötte le magát ilyen mélységekbe. Már mérföldekkel a bányászbéka segge alatt van.
laszlobihari
@SLAakku: Igazad van! De én azért félek, hogy ezek sajátságos tévedésbe esnének a megnevezést illetően és a KÉTKAMARÁS helyett KÉTKAMRÁS(a la snitt pali?) parlamentet hoznának létre, tudod egy kamra a saját a másik pedig a család kamrája lenne, mi pedig ismét pofára esnénk!
Hellcat
Igazad van lacelot! TI JUTOTTATOK NEKÜNK!!!
jancsik68
Igaza van Kövérnek,mert anno apja,anyja,az összes rokonsága MSZMP tag és párt funkcionarius volt PÁPÁN.Sőt a nagypapa vöröskatonaságig vitte.Ezért lehetett lacika egyetemista,amit több évalatt "SIKERÜLT" párt segitséggel befejeznie.EZÉRT LETT ILYEN KORLÁTOLT ÉS ALJAS!!
Gyuri Géderről
Ezért olyan a fideszkdmp, mint - amilyen. Hiszen a kommunisták legalja közöttük van.
Nauta
@Csizmás Kond: Nem is változtathat azon,hogy a fideSS egy posztkommunista, kivakaródzott banda!!
Nauta
@kecskes laszlo: Belenéz az!! Mert egy kiégett,üres"lelkű" Ellenség!!
Nauta
@Gyuri Géderről: Minden szemetet ott hordott össze a szél!! /pozsgai.szűrös stb.../ orban pedig büszkén kukorékol fölöttük!!
valakiaki
@Csizmás Kond: Hány éves vagy kisfiam? Tudod te miről beszélsz egyáltalán?
Nauta
@valakiaki: Nem tudja!!Mert nem is tudhatja ugyan is arra nem kapott a Lendvayból engedélyt! A harminc ezűstöt nem azért kapja hanem azért,mert rendszeresen tisztogatja a kenyéradói seggét!
Csizmás Kond
@gibgab: Elmélkedj el külön-külön a néppárt és a kommunistapárt fogalmakon ...hátha beugrik valami.
Nauta
@crow0131: ...és úgy is fogunk jövőre szavazni!!
Csizmás Kond
@valakiaki: ...ezt hogy értelmezzem ? ...ha kisfiamnak szólítasz akkor öregebbnek képzeled magad, de a kor nem garancia soha semmire.
coni
Ennél mélyebbre nehéz lenne süllyedni. Néha tükörbe nézhetnének, ha mernek.
Nincs még a világon egy olyan ország ahol egy írástudatlant tesznek meg Köztársasági Elnöknek, csak azért mert mindenre rátesz egy keresztet. Egy kezemen meg tudnám számolni hány fideszes van akinek valóban tiszta a múltja, és nem forgatja a köpönyegét érdeke szerint. Kövér a legutolsó aki erkölcsi prédikációba kezdhetne.
Darthon1
Tetszettek volna forradalmat csinálni, mondta a tülök orrú Antall. És milyen igaza volt, most nem ülhetne a havasi yeti a pávián trónuson.
gibgab
@Csizmás Kond: Nem szükséges ezen elmélkednem, pontosan tudom. Te viszont olvasgasd még kicsit azt, amit leírtam, hátha megérted.
Csizmás Kond
@gibgab: ..lehet nem jól értettem...
szerintem azt akartad sugallni, hogy a néppártosok is ugyanúgy aljaskodtak mint a kommunisták ...??
egyember
Jól mondod, téged is, Kötelesekém ...
Csizmás Kond
@gibgab: ...akkor elnézést...ezt véltem kiolvasni az összehasonlításból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.