1994. május 5-én Horn a sofőrjével Emőd közelében karambolozott. A második nyakcsigolyája tört el, életét egyik testőre mentette meg, aki a mentők érkezéséig megtámasztotta a törött részt. Zajlott a kampány, kabinetfőnöke szerzett neki specialistát. Varga Péter Pál műtét helyett egy négy részből álló, báránybőrrel bélelt rögzítőt szerelt a politikusra. Horn éjjelente széken ülve aludt, nyugtatókat szedett. A köznyelvben „koronának” hívott szerkezetért később egy múzeum igazgatója jelentkezett, aki ki akarta állítani, ám a gyógyászati darab addigra már visszakerült a kórházhoz. Horn – lapunk által megkérdezett ismerősei, illetve korabeli visszaemlékezések szerint szerint – sokáig úgy vélte: merénylet áldozata lett, ugyanis rendszeresen kapott fenyegető leveleket. Sofőrjének – akivel reggelente együtt futott a Margitszigeten – sohasem bocsátott meg. Mosolygó Istvánt a kormányfővé választott Horn sem volt hajlandó fogadni. Bizalmatlan volt. Bizalmatlansága pedig 1994-ben, az idő előtt...

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Annakidején amikor meghallottam a hírekben az első gondolatom nekem is ez volt.
bakegya
Ha a jelen szennytömegyártó politikai érát és azt a hataloméhséget veti össze valaki aki még szakismeretekkel is felvértezett ,akkor Horn jól sjthette.-és ez a mi sarunk marad már megint.
gabrella
Annakidején amikor meghallottam a hírekben az első gondolatom nekem is ez volt.
SLAakku
Horn Gyula (1932-2013) szegény újpesti proletárfiúból lett 1994 és 1998 között a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.

"Mó...a U..ár
Ráadásul elfelejtik, hogy neki köszönhettük, hogy a top 3 országban voltuk pozítív értelemben!!!

De biztosan akik köpködik még csak pelenkások voltak és nem tudhatják mi is volt akkor :) Nem éltünk ilyen elnyomásban, kizsákmányolásban, a gazdaság is pörgött, ha a sok tudatlan akkor adott volna nekik további bizalmat, ma bizony a Bokros csomagnak köszhetően már eurónk lenne!!!

De ráengedték az országra ezt az éhes csürhét, akik mindent lenyúltak/nak és rabszolgasorba küldték a dolgozókat, koldussá tették a még itt élőket!!!

ÉBRESZTŐ emberek, olvassátok már el azt a híres alaptörvényt!!!"
SLAakku
Horn Gyula (1932-2013) szegény újpesti proletárfiúból lett 1994 és 1998 között a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.