A Horvát Köztársaság 2013. július 1-jén csatlakozik az Európai Unióhoz. A két ország hagyományosan jó politikai, gazdasági kapcsolatainak köszönhetően Magyarország a csatlakozást követően azonnal,...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
nem èrtem ha nincs munka a magyaroknak, minek jonnek ide a horvàtok? csak azèrt, hogy a nyakunkon legyenek? van annyi problèmànk, hogy mèg a viki se tudja elintèzni (csak rontani a helyzetett) ezek meg idejonnek? megàll az eszem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@QQCSI: tudom, hogy az EU orszàgokba lehet menni dolgozni aki akar, csak itt azon van, hangsuly a horvàtok ide jonnek, az azt jelenti, hogy nekik sincs munkàjuk a sajàt hazàjukba, tehàt szerintem jobb ha otthon maradnak.
pacsni
@Don Quijote: merem remèlni, elobb a magyaroknak kell munkàt adni.
QQCSI
@pacsni: Nem jönnek ide, Gabriella jól mondja:
(ma, 12:58 )"Szerintem bolondok lennének ide jönni.Szerintem ők még jobban állnak anyagilag."
pacsni
@QQCSI: akik olyan munkàban dolgoznak, mint orvos, àpolo, mèrnok, azok biztos, hogy elobb-utobb talàlnak munkahelyet kulfoldon, de ha ide jon egy komuves, vagy egy favàgò,
vagy hasonlo munkakort keresnek, azok nem talàlnak munkàt, elosszor is ha nemjò szakember, akkor meg plàna, mert szerintem ezek idejonènek fillères orabèrekèrt, ès màr tonkre tettèk a magyar piacot. Azt is elmondom, hogy 20 èvig voltam kulfoldon a munkaugyi irodàban dolgoztam, mikor Romaniàba elszabadultak a hatàron az emberek eljottek kulfoldre bejàrononek, takaritani ès 1-2 eurò orabert kèrtek, mikor az ottani àllampolgàrok 7-8 eurot kèrtek mint orabèr, tonkre is tettèk rendesen a piacot. A romanok tudjàk, hogy mi a joguk, koveteloznek, lakàst akarnak a tanàcstòl, , probàltakvolna a hazàjukba kovetelezni, ès a jogukat kèrni, majd kaptakvolna nagyott a fejukre. A magyarok akik kimentek dolgozni kulfoldre èn mèg nemhalottam, hogy koveteloztek volna, azèrt is mert a magyaroknak van karakteruk, nem alàzkodnak meg, mint a Romanok. nekem ez a vèlemènyem. Nehogy azt gondolt hogy a Roman krèmek mentek kulfoldre dolgozni. Sajnos soktortènetett tudnèk mondani, de nemlehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.