2013. július 11-től megszűnik a Telki Kórházban a fekvőbeteg ellátás, írja az intézmény vezetősége a pácienseknek küldött levélbe, ám azt is hozzáteszik: a Budakeszi úton található rendelőintézet kibővített szolgáltatásokkal tovább működik. Így az eddig leginkább keresett szolgáltatások - saját laboratórium és képalkotó diagnosztika, a 32 felnőtt és 17 gyermek szakrendelés - mellett a jövőben itt bonyolítanak altatásos endoszkópos vizsgálatokat és a sebészeti kisműtéteket is. A Telki Kórház épületét eladják, így a kórházi hátteret és 24 órás folyamatos működést igényelő eseteket többé nem vállalhatnak. Az ok: a kórház az utóbbi 15 évben rövid időszakoktól eltekintve veszteségesen működött. A tulajdonos jelenleg nem lát esélyt arra, hogy a régen várt egészségügyi reform megtörténjen és ezáltal többszakmás fekvőbeteg ellátást nyereségesen üzemeltetni lehessen, ezért döntött a Telki Kórház eladása mellett.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
ez döbbenet?
a milliárdosok kórházát lecarom!
sokkal szomorúbb hogy a "közkórházakban" meg megdöglünk!
csa-csa
Természetesen aki odatartozik, sajnálom! Velük rendesen kiszúrnak!
pacsni
ha a kormàny nemfinanszirozza a korhàzakat, persze, hogy megkell szuntetni, annyit lopot a kormàny, hogy nincs pènz a korhàzak fentartàsàra sajnos. A kormànynaka korhàzak nem olyan fontosak, a surgosebb munkàk a stadionok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.