Fiatal rendőrök tették le az esküt Miskolcon, az eseményen ott volt Pintér Sándor, aki arról beszélt, hogyan lehetne Magyarország a legbiztonságosabb ország Európában. A belügyminiszter úgy fogalmazott, érezze magát fenyegetve mindenki, aki a törvényeket megszegve mások életét, testi épségét, anyagi javait veszélyezteti. "Rendet akarunk, csak a törvényes rend keretein belül fejlődhet az ország gyorsan, és csatlakozhat Európa vezető országaihoz" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
"Pintér: Féljen, aki megszegi a törvényt"

- Orbán fél ?
- Simicska fél ?
- A föld - és trafikmutyisok félnek ?

Ej, de humoros vagy Sanyika !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
a kèrdèsem a kovetkezo! ezeknek a senkhàziaknak, nincs a multbòl, valamilyen dokumentumok a katonai archiviumban? hogy lelehessen ellenorizni, kik voltak ezek annak idelyèn, mielott kap egy komoly megbizàst? (àllamtòl, parlament, miniszteri) ezek nem emlèkeznek rà, kik voltak? milyen csirkefogok? Kàdàr nemvette èszre, hogy kivel volt korbevève?
Turbó Pasi
@JAJMÁR: Igen, itt élünk a 21. században még sokáig, bármennyire is szeretne a Szovjet-Európai Unió kicsinálni minket, a balliberális erők támogatásával. :-)
JAJMÁR
@Turbó Pasi: Mi a jó bánatnak szeretnének minket kicsinálni???!!! Honnan veszel ilyen h...-et, .. vagyis sejtem, honnan.
Ülj le egy pill., és gondolkodj el azon, amiket mondasz, használd a saját fejedet!!! Nem kell mindig felturbózva élni, Pasi!! A végén még besülsz :) Lassíts!
Turbó Pasi
@JAJMÁR: A turbózás csak az eszemre érvényes, meg hogy laza vagyok, persze, értem, kis liberálisok, hogy a turbó szóról nektek más jut eszetekbe, kis lúdmillások! ):-D
Betaloc
Duma! Féljen a törvényszegő? Akik eddig bűnözésből éltek, ezek után sem fognak beállni a sorba. Üres dumával nem lehet eredményt elérni, melyre kiváló példa a 2 hét alatt rend lesz című lemez.
Nem beszélve a történet másik végletéről: a legnagyobb bűnszervezet maga a kormány és a vele szoros kapcsolatban lévő gazdasági szereplők, érdekeltségek. Tevékenységét bátran űzheti, hiszen a törvényeket, jogszabályokat a saját szája íze szerint alakíthatja.
Ezek után ez a nyomorult az ugatja, hogy féljen a bűnöző???
JAJMÁR
@Turbó Pasi:El sem tudod képzelni, nekem mennyi minden eszembe jut a turbózásról :) Azt nagy örömmel olvasom, hogy az eszed fel van turbózva, hát akkor élj vele!

Nem akartalak megsérteni, de ez a "Szovjet-Európai Unió" szerinted miféle értelmet rejt?? Mert a valóságban ilyen nem volt, és nincs, és értelme sincs. Ez egy h...g!
Bocsi, de ha valaki h..-et hangoztat meggyőződésből, annak nem az esze van felturbózva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.