Felháborító, hogy elhunytak és olyanok is köszönőlevelet kaptak Orbán Viktortól, akik közelébe sem mentek az aláírásgyűjtő pultokhoz, elképzelhetetlen, hogy ez következmények nélkül maradjon – ezt Lukács Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az egész rezsim egy nagy hazugság, miért pont ez ne az lenne. Látatlanban tudta mindenki, hogy nem stimmel hogy több mint egy millió ember van az országban aki nem lát át a rezsi csökkentős hazugságon (sokszorosan fizetik meg az emberek más termékekben a rezsi csökkentés árát).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@Pálinkafőző Rézüst: Azért írtam a 80-as éveket szándékosan, mert az még az elöző rendszer volt. Ehhez képest ma 2013 rosszabbul állunk, mint akkor mondhatni mindenhogy... Annyi különbséggel, ha van gyorsétterem, márkák, de várlóértékben, demokráciában, jogállamban visszafelé megyünk. Nem is tudom a 50-60-as évek óta volt-e ilyen szar a fizetések vásálóértéke..?
Nauta
@Boszi27: A csuhajja matróna és kézcsókos kortársai nem is fogják fel!!
Nauta
@Pálinkafőző Rézüst: Én azt hittem eddig,hogy egy hernyó van itt! Az enthernyó!!
Nauta
@ziziplanet: Rengetegen nem! És ezért fog ez a mocskos rablóbanda bukni!!EL LESZNEK SZÁMOLTATVA!!
Nauta
@Boszi27: Pontosan,az ilyen Hóthülyék kellenek a tolvaj orbannak!!
Nauta
@Pálinkafőző Rézüst: A 80-as években az enthernyó fajtáknak felkopott volna az álluk! Az orbanmaffia hozta meg nekik a "hawajt"És még az ilyenek veszik a pofátlan "bátorságot" és ugatnak tisztességről,becsületről!! A propeller szellemi toprongya, különösen aktív az ilyen mocsok terjesztésében!!Az ilyenek még "odaát" is leveleznek a csúti "Al Caponeval"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.