Az ellenségkép fenntartásával próbálja leplezni a Fidesz a rossz teljesítményét – mondta az ATV Startban Szigetvári Viktor, aki szerint ezzel magyarázható az Együtt 2014 és Bajnai Gordon elleni rágalomhadjárat.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Dühítő, hogy folyamatosan megy a másokat ócsárló kormánypropaganda az összes közmédián, ráadásul olyan hazugságokat mondanak, amit egy másodperc alatt cáfolhatna a riporter ha akarná. De ehelyett szégyenkezve vissza fogja a lélegzetét és nem mond semmit.
Ha Orbán és az oligarchák nem lennének a jobboldal feje tetején ki lehetne velük egyezni, ők is emberek, így nem akarják az országot tönkre tenni.

Az Együtt pártbejegyzése körüli nemtelem események mindent elárulnak a jelenlegi hatalom kicsinyességéről.
Nauta
@coni: Ne hidd,hogy tömegesen hiszik el a jobboldalon amit a hazug, tolvajorban retkes médiája fröcsög!! Sok fideszes ismerősöm van,aki rühelli ezt a patkány bandát és elátkozta százszor is a napot,amikor rájuk szavazott!!Ők biztosan nem fogják újra elkövetni azt a hibát,amit 2010-ben!! Az enthernyó fajta újgazdag bohócok kitartanak a mocskos fideSS mellet,mert közpénzből vannak kedvezményezve,mások kárára!! Sőt,olyan is volt,aki több ismerősét győzte meg arról,hogy soha többé fidesz!!Az pedig mese,hogy a fideSS-ből kiábrándultak a jobbikkot erősítenék!! /a hazug,latrina századvég és medián ezt sulykolja éjjel nappal!!/ Zömük a Bajnait támogatja,de nem nyilatkoznak,mert félnek a kubatov pribékektől!! "Majd a választáson válaszolunk" mondják. Az sem véletlen,hogy a fideSS minden szavazó fülkébe kémlelő kamerát tenne,hogy láthassa ki,kire voksol!! Nos bátran kijelentem,hogy azonnal botrányt csapnék,ha ilyet látnák és másokat is erre buzdítanák!!Arról nem is beszélve,hogy rögtön leverném a helyéről!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.