Hétfőtől így tud a Nagykörúton villamossal közlekedni. Van, ahol csak busszal. Új buszsávok miatt forgalomkorlátozások lesznek augusztus 20-ig.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Túrista szezonban kell feldúlni a fél belvárost ! Persze ! nagyon örülünk ! repdesünk az örömtől hogy 30 másodpercenként követik majd egymást a buszok és öntik ki magukból a kipufogófüstöt ami jól beszorúl oda a házak közé az ember meg szívja befelé jól :-(
Gratulálunk előre is !
dömdödöm
más országokban egy villamospálya felújítása 8 -10 nap .Nálunk egész nyár . ezért nem kellene nektek stadionokat sem építeni ugyanis nem értetek hozzá .:-((((((((((((((((((((((((
(((((((((((((((((((((((((((
pacsni
@dömdödöm: ha csak 8-10 nap lenne a felujjitàs, akkor nem sokat tudnànak lopni, de igy talàn boven. ès igazad van, azok a buszok ontik a mèrges fustott nem a cigaretta.
Pont ott lakom a korutnàl, ès nekem a 4-6 villamos nagyon kènyelmes, de abuszt nem szeretem, majd azt jelenti, hogy gyalog megyek.
craven
ez fantasztikus! aztán csodálkozol hogy estére miért fekete a fejed...
Nakimaga
Nem a "felújítás" a gond,hanem az,hogy évente 2 hónapra,a turista szezon kellős közepén teszik ezt,csak hogy lefölözhető összeget biztosítson magának a 2/3-d.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.