A kormánypártok ügyesen uralták a politikai napirendet az elmúlt fél évben, és többek között a rezsicsökkentéssel sikerült elérniük, hogy támogatottságuk folyamatosan bővült – minderről Lánczi Tamás, a Századvég elemzője beszélt az MNO-nak a Fidesz–KDNP elmúlt fél évét értékelve. Szólt arról is, hogy a Fidesz számára a legnagyobb kihívás a jelenlegi támogatás megőrzése mellett az lesz, hogy a bizonytalanok köréből hány százaléknyi szavazót tud megszólítani.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Lánczi századvégbél mno fideSS maffiajobboldal. Ennyi. Buktok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Az un rezsicsökkentésről a normális ember tudja,egy nagy hazugság,a hithű fidesznyiknek meg mindegy.AGYA ZÁRT,ESZE NULLA!!
egon1
Lánczi----- edz keményen !
Úgy döntött az el nem kötelezettek szövetsége,hogy téged indítunk a NYALÓK világbajnokságán,igazán nem kell szerénykedned,ebben magasan te vagy a legjobb !
További kemény nyalást !!!
nahát
@Dr. Felipe: álmodj tovább - maszopós jövőt
mátmar
Isten irgalmazzon, ha az összefogás hiány miatt mégis győznek!!!
wadnarancs
Mindenki azt mondja amit mondani kell. Igen persze a Fideszre szavazok mindenképpen. Szavazáskor meg majd kapják a hideg zuhanyt mert aki kicsit is olvas interneten híreket nem rájuk szavaz. REMÉLJÜK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.