Nemcsak a különadóval kapcsolatban vannak gondjaik a magyarországi, német érdekeltségű vállalatoknak. Az áfa, a társasági adó egyaránt tartalmaz következetlenségeket, s már az alkotmány sem túl tetszetős....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A cikk alatti hozzászólást érdemes lenne Matolcsynak is elolvasni a 27 %-os áfáról!
Boszi27
@gabrella: Az egészet elolvashatná valamennyi nagyon okos, de nem szokásuk mások véleményét, meglátásait figyelembe venni. Emút nyóc év és kész.Most meg siker siker hátán. Ha a németek nem így látják, akkor ne szóljanak, adják ide a pénzt és heló.
Mobil123
"Egy nagy fejlesztést végrehajtó vállalat számára kifejezetten káros, hogy a beruházás, létszámnövelés semmilyen befolyással nincs az adóra. Adott esetben jobban jár, ha nem is csinál semmit - márpedig ez biztosan nem lehet cél."- pedig ez a cél,mert ha nem így lenne akkor nem csinálnák.A német tulajd. cégek pakolnak, és mennek tovább.
kedwes
@Mobil123: Akkor mi szükség van a "stratégiai megállapodásokra", ha a teljesítésük folyamatos akadályokba ütközik az állam által, aki az egyik aláíró fél!
Mobil123
@kedwes: Hogy a sok fan benyalja, hogy milyen f@sza kormányunk van.
kkalman
Nagy a baj. Ha egy ország úgy akar gazdasági egyensúlyt teremteni, hogy az adókat növeli, új adókat vezet be, közben a fogyasztás nemhogy nem nő, hanem rohamosan csökken, akkor annak az országnak a gazdasága előbb-utóbb leáll, ami a csődhöz vezet. Ezen az úton jól haladunk, mert Magyarország jobban teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.