Július 1-jétől hat tétel díja mérséklődött a rezsicsökkentés keretében, a kormánypártok munkacsoportja azonban nyáron is dolgozik az energiaárak további mérséklésének lehetőségén - mondta Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős országgyűlési képviselője hétfőn sajtótájékoztatón. Azt mondta, az eddig életbe lépett díjcsökkentések egy átlagos családnak évente mintegy 95-100 ezer forintos megtakarítást eredményeznek.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SwordFish
Felőlem jöhet 50%-os rezsicsökkentés is, abszolút indokolt. Ebben a Jobbik véleményét osztom! :-))
craven
Ti is csak hazudtok reggel délben meg este!
SwordFish
@honeykiss: Kíváncsi leszek, konkrétan te mi miatt szívsz majd. Majd ha tudod, írd is le! De vigyázz, mert azonnal rájövök, ha hazudsz! >:-))
coyote3
" a kormánypártok munkacsoportja azonban nyáron is dolgozik az energiaárak további mérséklésének lehetőségén " Pacikukit!!! A zsírdisznó ezt már rég eldöntöttre, senki nem fog ezen dolgozni:)
honeykiss
@SwordFish: Csúnya szó a hazudsz,főleg ha nem is ismersz...de gondolom te sem hiszed,hogy ez a Kánaán és a nagy adakozás marad a választasok után is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.