A dohányzás teljes közterületi tiltásáért indulhat népszavazási kezdeményezés, mert az OVB hitelesítette az erre vonatkozó kérdést....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SS
Még egy ilyen elbaszott hülye ország, mindenkori idiótákkal az élén nincs! Még az ávós rendszert is hajazzák. Miért kell kibaszni a fél országgal? Vannak akik cigiznek és fognak is, ha tetszik ha nem idióták. Nem ti döntitek el! A fél ország eladósodott idegbeteg és munkanélküli. Ezzel foglalkozzatok!
nyanya001
Erre is van jó pár milliárd, közben százezrek éheznek,
dühöng a munkanélküliség !
Aljas egy bagázs ez !
dömdödöm
nem baj srácok ,lassan végéhez közeledik a 4 év pokol a 4 év ámokfutás azután remélem hogy csak egy rossz álom marad semmi más :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
dömdödöm
miután a dohányzókat kitiltották már odakintről is azután kitiltják a nemdohányzókat is előszőr bentről azután odakintről is :-)
nyanya001
Feladatalapú finanszírozásként 3480 forintot kapott erre a hónapra az államtól Kübekháza, írja a Délmagyar. A megalázó összeget a polgármester visszaküldte az államkincstárnak.
Mert nincs több ...
Milliárdok az idióta kormány népszavazási baromságaira van, még több !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.