Korosodó doktorok, a szakma iránt érdektelen vagy külföldre távozó fiatalok, betöltetlen praxisok jellemzik ma a háziorvoslást Magyarországon.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Egyre szomorúbb a helyzet a vidékien élőknek. + orvos helyett már lassan csak egy marad 2 éve ment nyugdíja az egyik a másik meg most készülődik helyettük nincs jelentkező. A praxist eladó orvos túl sokat kér. Csak arra lennék kíváncsi mitől lett több milliós egy praxis, mert a berendezések zöme főleg vidéken már megvolt és azt szépen megörökölték.
dömdödöm
@szaboria1: azért mert két farok beszélgetett a kocsma előtt 5 méterre cigivel a képükben Na ? mennyi legyen a praxis cimbora? legyen monnyuk 1 millió ! Na ne mááááá az kevés legyen inkább 5 millio ,az jó sok ! Jó legyen ! Ez kb így dőlt el :-((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.