Piros-fehér-zöld lesz a festése, Sólyom lesz a neve az új hazai légitársaságnak - írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint hamarosan zászlót bont a régóta várt Malév-utód, az új nemzeti légitársaság. Cégbírósági adatok szerint június 13-tól hatályos a Sólyom Hungarian Airways Kft. változásbejelentése. A cég képviselője Vágó József, aki korábban a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légiközlekedési Igazgatóságának igazgatója volt.

A Magyar Nemzet információi szerint a Sólyom mögött álló "közel-keleti kisebbségi befektetők" segítségével már augusztusban megindulhatnak a járatok európai és közel-keleti célállomásokra. A cég kezdetben hatgépes flottával kezdi meg tevékenységét, de a tervek szerint 2017-re ötven gépe repül majd.

A flotta értéke megközelíti a négymilliárd eurót. Az első évben 700 munkatársat vesznek fel, három év alatt a létszám elérheti a háromezret - közölték a Magyar Nemzet forrásai. Jövőre el kívánják érni a tavaly februárban összeomlott Malév utasforgalmát, azaz a hárommilliót, 2017-re pedig már nyolcmilliós szám áll a tervekben. A Sólyom nem a fapadosok versenytársa kíván lenni, a prémium kategóriában versenyezne.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Kedves nyarlani vágyok! Egy rendkívül jó ajánlattal fordulnék önökhöz a Turul Tours megbízásából. Egy nagy-magyarország határvonalán körberepülő repülőútra invitálom önöket. Gémeskút 1956 típusú , közgép 666-os motorral szerelt luxus gépen élvezheti az utat, melyben nemzeti mobil trafik és relax-alaptörvény tanuló berendezés is található. Távcsöveikkel megtekinthetik az elnyomó eu-s szomszédjainkat. az utazás alatt kérjük vegyék el az ülés háttámlájában elhelyezett, "A rezsi és én" című napilapunkat, melyből megtudhatja milyen luxus termékeket vásárolhat a gépen a megspórolt összegből. Aki nem veszi el az listázzuk!!! A folyosón kifelé menet láthatják majd a malév kiállítást...:) Köszönjük, hogy minket választottak!

Nemzet on board!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lantos
Jó ötlet!:D
Azok legalább, örök köröket nyomnak!
dr lóherre
Kész röhej ,ezek teljesen hülyék, a BALTÁS VEZÉRÜKKEL együtt.
hallgatag
Nem lehet, hogy a " Sólyom Hungarian Airways Kft." helyett
" Sólyom Hungarian Airlines Kft."- t akartak irni ???
Mert ugy tudom, az Airways egy rágógumi márka...
Még szerencse, hogy nem egy szárnyasbetét nevet választottak...
Vagy Bin Laden Tours...
...Egyenesen az irodába repitjük szlogennal...
tűzróka0919
radarfigyelo.hu/2013/07/076/uj-magyar-légitarsaság-indulhat-augusztustol/
kkalman
@hallgatag: A rágógumi az AIRWAWES.
Bocs, hogy kijavítottalak.
hallgatag
@kkalman: Köszi !!! hanyagul olvastam...mea culpa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.