Felháborító és elfogadhatatlan, hogy az Európai Unió Bírósága 200 millió euró, valamint további napi egymillió euró megfizetésére kötelezné Magyarországot, amiért nem engedi be határain az illegálisan érkező migránsokat, "nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának!" – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője csütörtökön.

Deutsch Tamás tombol – Így reagált a Magyaroszágot sújtó uniós döntésreDeutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője sajtótájékoztatót tart a kormánypártok országjáró fóruma előtt Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központ 2024. május 31-én. MTI/Lehoczky Péter

Az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága csütörtökön kihirdetett ítélete szerint Magyarország nem teljesítette a bíróságnak a – befogadási feltételekről szóló irányelv és a visszatérési irányelv rendelkezéseinek megsértésével kapcsolatban – 2020 decemberében hozott ítéletben foglaltakat. Magyarország "a lojális együttműködés elvének megsértésével szándékosan kivonja magát a nemzetközi védelemmel kapcsolatos közös uniós politika egészének, valamint az EU-ban jogellenesen tartózkodó, unión kívüli országok állampolgárainak kitoloncolására vonatkozó szabályok alkalmazása alól" – írták.

Deutsch Tamás az uniós bíróság ítélete kapcsán leszögezte: "megvédjük a határokat és megvédjük a magyar embereket!". Emlékeztetett: a magyar emberek több ízben is határozattan kimondták, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni.

"Nem fogjuk hagyni, hogy hazánkból bevándorlóországot csináljanak! Nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának! Megvédjük a határokat és megvédjük a magyar embereket!" – emelte ki Deutsch Tamás.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Ez totál idióta!
Nem bevándorló ország lettünk volna hanem átjáróház! Nem olyan hülyék a migránsok mint a fidesz szavazók...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: azt tudod,hogy rákóczi is illegálisan került a kurucaival rodostóba, kossuth apátokról nem is beszélve,aki szintén illegálisan lépett le ?
még jó,hogy akkoriban nem léteztek hozzád hasonló férgek, mert akkor pld. miröl tudósított volna a magyarokat mikes kelemen...
csak úgy....
@Szegény Dzsoni és Árnika: belöled akármi is lehetett volna ha nem adod ivásra a fejed ...,így meg egy valaki lettél ! - ez nem vicc, sokan megirigyelhetnék az alkoholtól átitatott világos értelmedet ami ritkaság számba megy még a józanok között is!
verőce21
@csak úgy...: te hülye vagy!
A szultán vendégei voltak...! Kossuth-ék már csak két évig. Azért állt tovább Kossuth amerikai körút után Torinóba...!
De akik ottmaradtak, felvették a muszlim vallást, többen magasrangú katonatisztek lettek a török hadseregben...! Bem tábornok pl. megbecsült kiképzőtiszt lett a török seregben...! :)
csak úgy....
@verőce21: szóval nyalókák lettek félelmükben mint te a fidesznél ! - te idióta magyarkodó,hazaáruló elmebeteg...,hogy a turul csípjen meg! - hülye az anyád aki egy bunkó prolit szoptatott és nevelt föl! - tehát -

a bem tábornokod szíriáig ment meghalni a "hazájáért" - kossuth meg megúszta a váltóhamisítást , ami a forradalom nélkül nem sikerült volna neki! :)
gondolom nálad még mindíg görgey az áruló...,mint azt a komcsi tankönyvekböl merítetted...
csak úgy....
@verőce21: te csak egy eu-s pénzeken fölkapaszkodott senki,aki hálás a fidesznek,hogy ezt neki lehetövé tette,hogy kicsit velük lophasson,csalhasson... :) - a magyarkodásod mg csak müvi,hiszen te leszarod a magyarokat ,neked csak te vagy a fontos !
verőce21
@csak úgy...: te egy született elmebeteg...!
téged anyád így ütödöttnek szeretett...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.