Láthatóan két legyet akart ütni egy csapásra Orbán Viktor az Európai Parlament Magyarországot kritizáló jelentésének végső vitáján. Egyrészt hazafelé játszott a magyar közönségnek, előkészítve a terepet annak, hogy a magyar ellenzék ne legyen képes az úgynevezett Taveres-jelentésből hiteles kormánykritikát építeni, illetve a hazai baloldal az „idegen érdekek” kiszolgálójának tűnhessék. Másodsorban jól észrevehetően nemzetközi babérokra is tört, az európai föderalisták egyik legjelentősebb kritikusának a pozícióját foglalta el. A Hetek összeállítása.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Nagyon átlátszó ás kétszínű politika ez ! Majd én megmutatom ! Jön a választás !Ha nem sikerül akkor majd az ellenzék és az EU a hibás !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Nem teljesen az ország szuverenitása a cél, hanem hogy a rezsim szeretne nyugodt légkörben "simicskázni". Ezért vesszük fel a sokkal drágább piaci hiteleket az ország finanszírozására IMF hitel helyett, mert nekik nem tetszene hogy az uniós pénzből 17 Milliárd helyett 32 Milliár
coni
mert nekik nem tetszene hogy az uniós pénzből 17 Milliárd helyett 32 Milliárdba kerül egy projekt mert Simicska is részt vesz benne.
radios45
@Gemüs52: úgy van, mindenki egyért,a vezérért, a fideSS meg önmagáért van.
Manapság könnyű megállapítani ki a fityiszes, és ki nem, ki az agymosott és ki az aki +nem.
Az aki bedől és elhiszi Orbánc +szóvivői hülyeségeit, és közben szidja az EU-t Brüsszelt, mert csak ők a hibásak, "támadják Mo-ot, a büdös kapitalisták, de mi nem hagyjuk magunkat, mert mi nagy magyar szabadság harcosok vagyunk.
vörösfuvalat
Emlékszem úgy kezdték a kormányzást, hogy 7% lesz a hiány aztán miután fenyítést kaptak kidolgozták a csodaprogramot és 4-5%-os GDP /év vázoltak föl.Most mínusz mennyinél tartunk három év viszonylatában? Adminisztrációs hókuszpókusszal is jó ha lesz 0.3%/ év növekedés.
mátmar
@Gemüs52: Miért mire számítottál? Az EU visszaél erőfőlényével, kettős mércét alkalmaz, nincs meg a megfelelő ellensúly! Nem ismerős valahonnan? Ez az EU egy teljes diktatúra!
kukac50
Ha ilyen bunkó módon ellene megyünk az EU minden országra egyformán vonatkozó törvényeire,akkor mondjon le Orbán Viktor minden Unióból érkező támogatásról minden pályázat után érkező összegről.Vissza kell utasítani,ha már a jogszabályban foglaltakat képtelen betartani,nem az UNIÓS pénzre ácsingózni,de a törvényekkel szembe menni ,ez Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.