Az szja egyetlen kulcsa a honi szabályozáson belül is kuriózum, szinte egyetlen más adónem sem mentes a szociális és egyéb kedvezményektől. A kamatjövedelmek differenciált adóztatásával − amellett...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Az Szja-ra ,bármelyik urlkodó kormány akkor lehet büszke,ha évi 2 millió alatti keresetűektől nem von el lehetőséget és a 3 millió forint feletti keresetűektől ,magasabb és a kereset mértékéhez arányosabb adókulcsot vetnek be !
Yoda69
Az "adocsokkentes" kurmanya 40 uj adonemet vezetett be, amikkel a kisembereket 100-orta jobban sulytjak mint elotte!
Az adobvallas a beigert soralatet helyett minden idok legbonyolultabbja, olyannyira, hogy a legtobb fideszes miniszter keptelen volt helyesen megcsinalni es milliokkal kevesebbet vallott be mint kellett volna.
mátmar
Ez olyan mintha egy sorozatgyilkos büszke lenne az általa elkövetett dolgokra! Népszavazáson nem merték megkérdezni! Talán attól féltek, hogy annyian támogatják Őket, mint az átkosban amikor a választásokon az MSZMP jelöltje 99.5. %-al győzött. Igaz, hogy nem volt ellenfele.
jancsik68
Mire büszke Viki kormánya? Ők tudtak legtöbbet ellopni a magyar emberektől,a legjobban hazudni.a legszemetebb!! embernyúzó politikát folytatni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.