„…mit fogunk mondani a gyerekeinknek? Behúztuk a fülünket és a farkunkat, és ültünk és hagytuk, hogy mindenfajta gyalázatos dolgokat hordjanak össze a hazánkról. Ezt fogjuk mondani a gyerekeinknek? Nem. Ha azt akarjuk, hogy bele tudjunk nézni a szemükbe, meg kell mondani, hogy fiam, az történt, hogy ezek itt, Brüsszelben birodalmat akartak építeni, a magyar nemzet ezt nem akarja, ellenállt, és ebből konfliktusok voltak, és amikor eljött a pillanat, akkor mi, magyarok kiálltunk magunk mellett, és tőletek is, a gyerekeinktől is azt várjuk, hogy ezt majd ugyanígy tegyétek meg, ha rajtatok lesz a sor.”

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Megint messzire gurult a sárga tabi, igaz, viki bá'? Te semmi másért nem pedálozol, csak hogy teljhatalmad legyen és jól fizetett haverok vegyenek körbe, és ehhez az kell, hogy legye egy idióta réteg, aki ezt beszopja, mert néptámogatás nélkül villámsebesen mégy a levesbe.
Brüsszel így, meg úgy? Meg a lónak a... ha holnaptól valamiért úgy alakulnának a dolgok, hogy - csak tegyük fel - az EU parlament támogatásával lehetne újra itthon kétharmadod, holnaputántól már te mutatnád be nekik a legnyálasabb, ezerrel hozzájuk törleszkedő pávatáncot, és érzésem szerint a kutyasz@rt is lenyalnád a cipőjük talpáról a nagy lihegés közepette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@lbs: tegnap 21.37-re... Ugy az egesz, ahogy van...:o((
Törölt felhasználó
Én egy 21. Századi diktátorról fogok mesélni, aki mindent felégetett maga körűl, hogy megtört lelke visszaigazolást nyerjen... Emberként kezdte, állatok ellen küzdött, majd az állatok kihaltak, de közben maga is azzá vált.
bundi
@lbs: tehát rózsaszín ingecske napszemcsi menő, és férfias, tarka blúz a másság jele?
látom megint előkerültél. tehát felvilágosíthatnál

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.