Az MSZP azzal kívánja feltenni az i-re, vagyis a Tavares jelentésre a pontot, hogy hétről hétre elmondja: a kormányfő és klánja mit lop el a nép javaiból.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Letörölhetné már valaki Orbán Viktor képéről ,azt a,kaján ,pökhendi ,gúnyos vigyort,mellyel ecseteli a jó teljesítését !
coni
Mi lenne ha az Ügyészségen mesélnének, feltéve ha nekik nincs vaj a fülük mögött. Ők többet tehetnének az ügy érdekében mint az állampolgárok.

Bajnai programja tartalmazza az ügynöktörvényt, a gyorsított bírósági eljárásokat, ha 4 évig nem tudja az ellenzék elérni, hogy végre megszülessen az ügynöktörvény, akkor Bajnaira kell bízni.
Yoda69
@coni: Az ugyeszseg orban porazan van. Ertelmetlen hozzajuk fordulni. Mit tettek trafikugyben, ahol a torvenysertes nyilvanvalo? Semmit, sot az artatlanokat hurcoljak meg.
gabrella
A kistestvér elárulja a nagy testvért?
pacsni
@coni: ha ràm biznàk a gyors tàrgyallàsokat, èn 2-3 nap alatt eltudnàm itèlni a bunost! de attolfugg, hogy milyen bunos! pl (viki) azt 1 òra alatt eltudnàm itèlni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.