Gyalázatos, ami történt Magyarországgal kapcsolatban az Európai Parlamentben - mondta Orbán Viktor a Tavares-jelentés elfogadásával kapcsolatban a közrádióban. Az Országgyűlésben a Fidesz-KDNP szavazataival el is fogadtak egy határozatot, amivel gyakorlatilag elítéljük az EP-t. Ennek azonban nincs jogkövetkezménye, így azt kérdeztük kormánypárti képviselőktől, nem kellene-e még tovább menni, például demonstratív módon visszautasítani az EU-támogatásokat?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Atya Úristen!
Megszólalt a Fidesz észkombájnja !
nyanya001
Atya Úristen!
Megszólalt a Fidesz észkombájnja !
nyanya001
Ilyen sötétek szólnak bele az ország dolgaiba
azért tartunk ott ahol vagyunk !
Manhattan
Orbán Viktor ismét tudott önmagát alulmúlva a szemébe hazudni mindenkinek aki képes volt végignézni az EU parlamentjében történt szétcincálását követő sajtótájékoztatót. Ezt a képességet azért nem mindenki képes elsajátítani, kell hozzá némi gátlástalanság, pofátlanság, és nagy hazudozási rutin. Nála ezek megvannak, ezzel nincs is semmi gond, és ráadásul a hatalomvesztéstől való félelem arra ösztönzi ezt folyamatosan megtegye. A Tavares jelentés Európa parlamenti vitáján elég rendesen szétrúgták a hátsóját a jogállamiságban végzett dúlásáért, amit Tündérországban végrehajtott a kétharmada segítségével, de az azt követő sajtótájékoztatón már magához tért némileg a nemzet stadionépítője Fecsútnak, és szokásos cinizmusával képes volt előadni a megtámadott ország szabadságharcos meséjét.
Imremete
Jezus ezek de sotetek!!!
Uristen, ezek hoznak torvenyeket...
Sirj Hungaria...
lópicigáspár
Azt kérném szépen megmondani, hogy mennyit fizetünk be és mennyit kapunk vissza? Lemondtunk a vámokról!? Jajjj!! És mennyivel többe kerülnének a külföldről behozott áruk ha vámokkal lennének terhelve? Vagy legyünk önellátók? Ahhoz először vissza kellene követelnünk az egyszem kereskedelmi kikötőnket, és azokat a területeket, ahol még van némi nyersanyag, érc stb. Adok kapok dolog ez kérem és az a sanda érzésem, hogy valamennyivel többet kapunk, mint amit adunk!
sport50
meglátszik,hogy semmi tudása nincs wittnernek,43 évesen ment rokkantnyugdíjba,/mert akkor még tehette/rossz gyerekkor,most is szegény,nincs semmi vagyona!?,/enteronak ajánlom,ő sem vitte ezek szerint semmire/se iskolája,hát így vezeti le a feszültségét,hogy ott ül a parlamentben,rejtvényezik,telefonálgat,és beszél sokszor hülyeségeket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.