A fuvarozók a használatarányos útdíjfizetési rendszer átmeneti leállítását kérik, mert az, tapasztalataik szerint rosszul számláz, és ezzel megkárosítja a vállalkozókat - jelentette be Peredi Péter, a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetsége (FUVOSZ) főtitkára sajtótájékoztatón, hétfőn Budapesten.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Istenkem, ennyi naiv fuvarozot egyrakason! Szegenykeim komolyan azt hiszik, hogyha ok kerik mindenfele bizonylattal, szamlaval alatamasztva, hogy milyen anomaliakkal mukodik a z utdij rendszer, akkor majd a vitya leallitja a rendszert? Ha egyszer kimondta, hogy julius elsejetol mukodnie kell, ha nemzetisegi gyerekek potyognak is az egbol, akkor annak MUSZAJ mukodnie, de legalabbis uzemelnie, hiszen csak igy jon be a csokosoknak a zse' a zsebukbe,... Sok naiv kis keteves,...:o((

Bar a "remenyhal" meg utoljara,...:o)
kopeba
Azt mondták így jobban járnak... hol itt a probléma ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.