A kormány szerint minden rendben van, az autópálya-kezelő a hibák visszajelzésére szólította fel a fuvarozókat, az érintettek viszont az első heti tapasztalatok alapján az e-útdíj rendszer azonnali felfüggesztését javasolták. Szerintük a félremérések miatt máris több mint 100 milliós kár érte őket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Édesapám teherautó sofőr. A minap volt egy fuvar Ausztriába neki, egyik nap megy másik nap jön, nem nagy dolog. Na már most ez a csodás útdíj olyan jól működött hogy csak na. Lakhelyemtől Sopronig megvette a jegyet x összegért, majd másnap ugyan ezt a távolságot visszafele vette meg x+500 forintért...kérdem én mi változott 1 nap alatt hogy vissza már többet kell fizetni?
mátmar
Márpedig ha bele döglötök a rendszer akkor is jó, mivel mi vezettük be. Aki azt mondja, hogy nem jó az baloldali összeesküvő Mi és Szeretett Vezetőnk nem tévedhet. Különben is mikor ismerték el, hogy valaha valamiben tévedtek? Az öreg aranyásó is megmondta:"aki azt hiszi magáról, hogy nem tud hibázni, az esik legjobban pofára"
bretagne
Valamelyik nap a Népszabadságban volt hasonló cikk, egy fuvarozó panaszkodott.
human
Télen meg hó sem volt. Ha volt is valami, azt meg csak hagyni kellett volna elolvadni, nem pánikolni. Nemzeti államunkban minden olajozottan működik, már ha éppen van olaj.
sport50
semmit nem ismernek el ami hiba,ezt már tapasztaltuk!!!nem fér bele a" jobban teljesít"szlogenükbe.ők mindent mindig jól csinálnak,tévedhetetlenek!!szerintük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.