„Az Orbán-rendszer teljes mértékben diktatúra. Tévednek, akik azt hiszik, hogy a diktatúra az erőszak alkalmazásával azonos. A diktatúra egy jogi helyzet, az erőszak pedig terror, amely megnyilvánulhat a diktatúrában, de nem feltétlenül szükséges. Ha lázadnak az elnyomottak, akkor erőszakba torkollhat. Akik demokráciának hazudják a diktatúrát, azok gazemberek, és felelősek azért, hogy a diktatúra létrejöhet, és eljuthat az erőszakig. Addig kell egy diktatúrnak ellenállni, amíg van bármilyen eszköz az alattvalók kezében, hogy a korlátlan hatalom kiépülését megakadáyozzák. Amikor Orbán azt mondja a buszon zötykölődve Tarlósnak, hogy nyújtsanak be egy javaslatot, és törvényt csinál belőle, az már a kiépült diktatúra. Amikor a pocakos, görbelábú törpe azt mondja szuszogva a parancsnoknak: »Nincs köztük kövér, az a halálom … pocakos tábornokok …«, azzal bizonyságot tett arról, hogy ez a felcsúti legény nem képes hordozni az egyszemélyi vezetés terhét, személyisége már súlyos deformáción...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"»Nincs köztük kövér, az a halálom … pocakos tábornokok …«, azzal bizonyságot tett arról, hogy ez a felcsúti legény nem képes hordozni az egyszemélyi vezetés terhét, személyisége már súlyos deformáción esett át, elveszítette az önkontrollját, a valóságérzékét. Ez nem szimpla tahóság, hanem az illegitim uralkodás szellemi terhétől megzakkant diktátor beteg pszichéje, aki bármire képes"...na ja :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.