A szabad választás feltételei nem adottak, mert a választópolgárok nem tájékozódhatnak szabadon, képtelenek a döntéseiket alapvetően befolyásoló információkhoz jutni - véli Vásárhelyi Mária. A szociológus a Népszavának úgy fogalmazott:a közmédiában most rosszabb a helyzet, mint a '80-as években. Jelenleg ez az állami média sokkal több pénzből gazdálkodik, mint korábban. Ha jól tudom, 78 milliárd forint van a teljes szektor működtetésére. Ebből három-négy fideszes oligarcha szívja ki a pénzt, lényegében folyamatosan. A közmédia azért modellértékű terület, mert egyszerre pénzmosoda és agymosoda is. Ezek általában azért külön szoktak válni: egyes szektorokat arra használnak föl, hogy közpénzeket lopjanak ki és van egy másik, amellyel az emberek gondolkodását próbálják befolyásolni. A közmédia így - ezzel a kettős szerepkörrel - nagyon speciális helyet foglal el. A fideszes oligarchák szempontjából csúcsra van járatva. Alapvetően a pártpropagandáról és a közpénzek szisztematikus...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Gyermekkorom meséi között volt egy olyan,hogy ki a nagyobbat mondó,az nyer ; például az öregapám és az ön öregapja együtt őriztek disznókat !
Erre válaszolta a király,ezt már nem hiszem el !
Én,viszont,hogy 3-4 fideszes rabolja le a közmédia pénzét,ezt is elhiszem !
kukac50
Ellenőrzés nincs megoldva! Ez a Fidesz tudtával történik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.