Csendben, kimondatlanul is egy föderatív politika valósul meg az Európai Unióban a magyar miniszterelnök szerint, a kormány szabadságharca pedig nem az EU ellen zajlik, hanem a közösség és a nemzetállamok jogai közti egyensúlyt védi. Orbán Viktor a magyar nagykövetek előtt arról beszélt, hogy a kormány azért került konfliktusba az EU-s intézményekkel és a külföldi cégekkel, mert a válság terheit nem szétteríti, hanem célzott intézkedéseket hoz, amelyeket meg kell védeni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A sok átmilitalizált agymenés megdöbbentette már eléggé az EU tagállamait.Nem véletlenül választották szét,a kormányt a magyar nemzeti érdekkéépviseletétől. Mindent megszavaztál amire neked,az asszonynak,a gizi sógorasszonynak,a haverokn/ak,a simlicska talicskának,és az imátkozó sáskáknak szükségük volt,a többit meg megeheti a rosseb az újmagyarságod jóvoltából úgy alkotmányostul mindenestül.
Hirdethetitek magatokat a zsiványkodásotok nem marad titokban,ugyan úgy mint a kádári -rákosi fonákságok is nyilvánvalóvá váltak./ilyen nyiltan még azok sem loptak,csaltak,hazudoztak,a hadaró,kioktató diplomáciátok-szájeri,rogáni,kövéren meghaladja a demokratikus kereteink folyamatos szétfeszegetésének határait.Élhetetlenné tette a fidesz Magyarországot.A gyerekeink többszázezren el lettek üldözve,míg a pereputty vígan táncikál és züllik a mi többszörösen megadóztatott jövedelmünkből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.