Csányi Sándor, akit Magyarország egyik igen nagy hatalmú emberének gondoltunk, megint fél. Elhagyja a hajót, sőt, átadja a kalózoknak és menti az irháját. Hogy mi lesz a bankkal, a kisrészvényesek pénzével, hát az majd kiderül. A bankvezér nem először okoz komoly csalódást. 2010 novemberében ezt írtam róla "Csányi Sándorról tudható, keményen meg meri mondani a véleményét az éppen aktuális kormányfőnek is, tessék csak visszaemlékezni, milyen hangot ütött meg Gyurcsány Ferenccel szemben a bankadó felemelésekor. Hogy ha ez így megy tovább, elhagyja az országot inkább és a többi. Ráadásul, egy, a Figyelőnek adott interjújában: azzal dicsekszik, Orbán Viktor jobban hallgat rá, mint a szocialisták miniszterelnöke. Mi folyik itt? Ma már nem kell a részvényeseit képviselnie Csányinak, ahogy erre korábban hivatkozott? Nem zavarja, hogy az ő bankjától is elvesznek egy ekkora üzletet, mint a magánnyugdíj pénztár? Vagy ő is fél?Azt hiszi, ha sunyít, békén hagyják?Ugyan már. Tessék kicsit...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Polygoner
Csányi, mindig is egy gerinctelen féreg volt!
Ezért is tudott mindenkor "boldogulni"!
Yoda69
Nem gyava, csak nem akar nagyot bukni.
Gyurcsannyal lehetett targyalni, o uriember.
orbannal nem lehet, mert az egy bolsevik fereg.
Ennyi. Most latta be ezt csanyi es menti amit mentheto.
Ha orban nyer jovore Magyarorszag hajoja is elsullyed, nem csak csanyie. Csak az a nagy kulonbseg, hogy amig csanyi el tud menekulni, addig az 8 millio kisember, - aki orban rabszolgajava fog valni - nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.