Míg 2010-ben még csak 21 millió forintot, addig tavaly már 615 milliót hajtott be a rendőrség szabálytalankodó külföldi autósoktól, ez a tétel azonban még mindig töredéke az összes, autósokkal szembeni intézkedésnek. A behajtás még mindig nem megy jól, de arra már rájöttek, hogy ha több csekket küldenek ki, a külföldiek egy része azt be is fizeti. Emiatt viszont már felbukkantak itthon az arab és afrikai rendszámú autók is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
." Emiatt viszont már felbukkantak itthon az arab és afrikai rendszámú autók is. "- Csak nem emiatt járkált Szijjártó arra:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Mobil123: ja ezt csak azért írtam , mert Nálam mindig felugrik a Lafarge reklám!:-D
Nakimaga
"mint látható, a bírságnak a költségvetésben való megjelenése továbbra sem lesz biztos."
csak nem zsebre megy ?
Betaloc
Szinte az összes bírságot be lehetne hajtani, ha a helyszínen lefoglalásra kerülne a szabálytalan személy- vagy tehergépjármű rakománytól függetlenül. Ha kifizette a tartozást, akkor visszakapja, ha nem, marad, végső esetben árverés.
kopeba
A 44-esen egy hét alatt be lehetne szedni a román kamionoktól egy város éves költségvetését.
qxy
Otthon voltam és lassítottam és elém ugrott a rendőr. - Állj! Nem tudja hogy itt nem lehet megállni? ? fel kell hogy jelentsem! Kiugrottam a kocsiból és lebasztam. Te állítottál le te barom! ha nem hiszed el nézd meg a felvételt mert meg van! Azért mert Német kocsim van? ? fogd vissza magad mert be is mehetünk a központba! Nem győzött elnézést kérni de már akkor voltunk már vagy huszan az úttesten.
pacsni
persze, hogy csak a kulfoldieket buntetik meg, sot kihasznàlva, hogy nem beszèlnek magyarul, akkor mentsemagàt aki tudja. p'iszkos egy Sintèr banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.