A Magyar Telekom felkészült az új pénztárgépek és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere közötti adatátviteli kapcsolatot biztosító szolgáltatás nyújtására - közölte a távközlési cég.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Már tapsolnak ,mekkora bevételük lesz!
gabrella
Ezt is az alkalmazottakon spórolják meg a munkaadók.
Törölt felhasználó
Én csak azt nem értem, hogy aki eddig nem adott blokkot csak más kamu papírt(pincérblokkot, nyomtatott "számlát", stb" az is eztán ezt fogja csinálni..:) Persze a lenyomott karaktereket is rögizití, de ha nem nyom le semmit...:) Alsó hangon 120e-től lesz kapható egy ilyen gép(plusz gondolom a spéci mobil net, erről még nem beszéltek..:) 50e támogatás van, tehát 70e plusz havi 5e. Ezzel a legtöbb volt trafikos l ei s húzhatja a rolót:) Egy kezdő vállalkozás pedig majdnem 100e többlettel kezdi az életét.. Nem is a navhoz bekötött rendszerrel van a bajom, hanem azzal a mentalitással, min
Törölt felhasználó
amit a cangásokkal is csinálnak. Elvárni egy "balkáni" országban a vidéki 60 éves biciklivel közlekedő bácsitól elvárni a kormányról vezérelhető első, hátsó lámpát kicsit vicces..:)
entero
@gabrella: @ziziplanet: Na igen, viszont a kamu számlákból nem fog majd az illető nyugodtan új autót venni. Az lesz a jó ebben a rendszerben, hogy nem lesz egyszerű az eltitkolt jövedelemből költekezni. Mindenki fizessen annyi adót, amennyit kell,és ezt a józan ész diktálja, én úgy hiszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.