Hamar elbukhat a miniszterelnök luxusáfa-ötlete az Európai Bizottságnál. Ez nemcsak a jelenlegi szabályokba nem fér bele, hanem szembemegy az egyik legfontosabb uniós adóreformmal is, és a bizottság valószínűleg nem fogadja engedékenyen a magyar kezdeményezést. Komoly az esély, hogy a kormány nem lesz képes megvalósítani Orbán Viktor újabb javaslatát a luxusáfa bevezetésére. Az ötlet ugyanis pontosan szembemegy az Európai Bizottság (EB) elmúlt években kialakult politikájával, amely az Európai Unióban egységesítené a tagállamok általános forgalmi adóit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az EU akkor tolna ki vele igazán, ha hagyná megvalósítani, mert Orbán Végig arra játszik, hogy az EU miatt ne tudja bevezetni, így mutogathat az EU-ra. Valójában nem akarja bevezetni a luxusadót.
Ha viszont az EU hagyná, hogy bevezesse, akkor lenne Orbán gondban, mert akkor tényleg meg kellene valósítania, amit ígért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@excep: Persze, hogy egyre hülyébb, hiszen fél egykor született. :-)))
kukac50
De az EU-s pénzeket meg van a pofáján bőr várni, felvenni.
Ha ilyen rossz Neki az EU követelmények teljesítése akkor, ne fogadjon el pénzt sem Tőlük.
Gondolkodhatna józan paraszti ésszel!
human
@kukac50: Sajnos mi is találkoztunk már olyan emberekkel, akik elfogadták a segítségünk és utána hátba döftek. Még köszönni sem akarnak. Megmondták, hogy kénytelenek oda nyalni ahonnan éppen a lét kapják. Akik meg korábban adtak és most kérnék vissza a kölcsönt, azokat meg leszarják. És fogadjam el, hogy ez így van. Mindezt több mint 20 év "barátság" után kapta meg a családom. Ez az orbáni trend manapság.
Vasárnapiiskolás
@kukac50: ...és takarodjon haza Indiába.Ott nem kell viselkednie:)
lacika1ö
A szar az úszik a víz tetején,de idővel el süllyed !!
karaj
Jó volna már nem is beszélni róla.Főleg arról, amit beszél.Más : Feltünt vkinek , hogy a tusnádfürdői beszéd közben mit csinált a kezével ? Miért matatott állandóan az "arcán" ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.