Egyszerre szólta le a kormány által meghatározott minimumpontszámok alapján felvett hallgatókat és a jövő szakmunkásait a miniszterelnök. Orbán Viktor tegnap "közepes képességűnek" nevezte a szerdai ponthatárhúzás után 240 ponttal állami ösztöndíjas helyekre bekerült fiatalokat, akik helye szerinte inkább a szakképzésben lenne. A kormányfő támogatandónak ítélte az MSZP tervét a ponthatárok emeléséről, de az első év tandíjmentességének szocialista ötletéről nem ejtett szót.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
Én mindenkit felvennék, aki egyetemre jelentkezik, a tanulmányi eredményei alapján
úgyis kihull a rostán, aki soha nem képes diplomát szerezni. Diplomát azonban pénzért,
összeköttetésért ne lehessen szerezni! Akinek meg van ugyan egy gyengécske eredménnyel megszerzett papírosa, az életben úgysem fogja tudni használni, remélhetőleg!
laszlobihari
"A kormányfő támogatandónak ítélte az MSZP tervét a ponthatárok emeléséről, de az első év tandíjmentességének szocialista ötletéről nem ejtett szót." Pedig jó ötlet, de mivel nem ő találta ki akkor már nem is jó! Mint egy kis ovodás, reakciói alapján egy sz@rházi primitív bunkó!
Bereczné Torma Valéria
Már megint megalázta az embereket,illetve a fiatalokat,hiszen ha bele gondol,pontosan a közepesszintű emberek építik a jövőt.Lehet valaki jó tanuló ha gyakorlatban mégsem tud semmit,na arra vannak a középes képességűek.Azt gondolom én is ilyen vagyok,de bármit megtudok csinálni,volt már példa rá,hogy a díplomás tőlem tanult,sőt annak idején több tanulót is kaptam akiket szakmaitéren oktattam.Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy nelegyen okos valaki,csak becsüljünk meg mindenkit.Mert mindenkiben van érték.
silber13
Egy nagyon nagy jóindulattal közepes képességűnek nevezhető cezaromán és pökhendi miniszterelnök napi tetteinek lehet tanúja az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.