Közel kétezer uniós projekt nyert összesen kétszázmilliárd forint támogatást a Balaton körül az elmúlt három évben - mondta a Fidesz szóvivője pénteken Tihanyban. Selmeczi Gabriella a felújított tihanyi kikötő mólóján tartott sajtótájékoztatón közölte, hogy az 1900 projektre elnyert kétszázmilliárd forintból eddig 62 milliárd forintot fizettek ki. Úgy értékelte, hogy soha ennyi izgalmas fejlesztés nem volt a Balatonnál. A kormánypárti szóvivő kiemelte a családbarát és kulturális beruházásokat, köztük a tihanyi apátságot is érintő fejlesztéseket, illetve a 450 millió forintos támogatással most épülő balatonfüredi turisztikai központot. Ez utóbbiban fogják bemutatni édesvízi akváriumokban a Balaton élővilágát - tette hozzá.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
Ezekhez a fejlesztésekhez, amik izgalomba hozzák Selmeczit, hozzá jön még a Matolcsy-féle 16 %-os gyerekcsinálós szja. Isten óvja a férjét.
Csodapók
@Szvetlana: hehehe
Én is elégedett vagyok magammal...:)))
joopapa
@tarhonya: Igen de csak sváb bogárét!
miazavalami
@tarhonya: Isten mentsen attól , hogy új agyat ültessenek be neki! Idővel az is hülye lenne!
Pálinkafőző Rézüst
@tarhonya: ebbe a fejbe?? Ott még nem tart a tudomány...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.