Az MSZP szerint a kormány elüldözte a fiatalokat az országból egyebek mellett azzal, hogy nem teremtett nekik munkalehetőséget.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
@entero: Azt se mondd, hogy a cel szentesiti az eszkozt, tehat mindenki tudja, hogy a kampany lodit?! Akkor vegyuk ugy, hogy loditott - HAZUDOTT - orban is, de ezt belekalkulaltuk?

Tudod mit? Egy kozszereplo, az orszag elso embere, aki a nepet es az allamot koteles kepviselni Ma.o.-n es a kulfolddel szemben is, az nekem ne hazudozzon se kicsit, se nagyot, ha valamelyik sarkalatos igereten latszik, hogy nem jon be valami miatt (lehet az ugy a nemzetkozi helyzet alakulas miatt), akkor mondja azt a nepe ele kiallva, becsuletesen, hogy "Emberek, en valoban ezt igertem, mert ugy lattam, ezt hittem, ilyen volt a gazdasagi-politikai helyzet AKKOR, de nem tudom tartani az igereteimet... Akkor ezt mindenki szimpatikusnak venne, emberinek, de orbannal csak azt latja, hogy szedi el a neptol a lovet, egy vekony reteg kivaloan el, o, vitya meg ugy csinal, mintha kezet-labat torne, es "duborogtetne" a gazdasagot, csakhat az a franya ellenseges Unio (akik mi is vagyunk), az tesz keresztbe, meg az emuttnyocev, stb... Sajnalom, hogy ez az erkolcsi normad, elfogadni egy ekkora baklovest be nem teljesult valasztasi igeretnek...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@spu00: Nekunk egyenlore II. Erzsebetunk van, legalabbis, ahol en elek...
Tootsy
@ranger47: Mar regen nemcsak a megelhetesert - egy jo orvos itthon is megtalalja a szamitasat, nem alapveto dolgokra kell nekik a penz,... Az esztelen megszoritasok, otletelo torvenykezes, letbizonytalansag miatt mennek inkabb el egy kiszamithatobb eletvitelbe... A Honved Korhazban dolgozo teljes szemelyzetet erinti az uj atvilagitasi, lehallgatasi torveny... Mindig is figyeltek oket, de most meg fel is hasznalhatjak ellenuk az informaciokat, es nem biztos, hogy nem tesznek az anyagukba valotlan tenyeket, adatokat, csak azert, hogy itthon lehetetlenne tegyek oket,... Sztem ezert mentek el, mert ha mar a szemelyes szabadsagukban is gatoljak oket, akkor az a veg...(A gyogyitasuk mar regen attol fuggott, hogy mennyit ad a kormany az egeszsegugynek, ami minden evben szukult, a leepitesekkel tobb extra feladatot kellett megoldaniuk, ki a fene akar ezzel veszodni, amikor a regi rendszerben szinte azonnal szakorvoshoz jutottal, most meg turo?...:o(((
entero
@ujbuda: Nem fejlődött ki az agyam? Ha csak a negyede megvolna a te fejedben, már gazdag ember lehetnél.
miazavalami
@entero: Ne osztogasd az eszedet , mert a végén csóró leszel...:-))
Tootsy
Szoval huvosebb van mar? Itt eleg kellemes volt ma, sut a Nap, de nincs ereje, csak vilagossaga...:o(( Na, majd jon sept.-okt. november, a gyonyoru tavaszi honapok, hogy a kanikulas Mikulast ki ne hagyjam, decemberben... Itt senki sem rohogne a Jakso viccen, amikor Psitike mondja az anyukajanak decemberben, hogy "Anyuuuuu, en ki akarok menni cseresznyet szedniiiii", mire a mama: "Pistike, mit gondolsz? Decemberben cseresznyet szedni?" mire okos Pistike: "Tudom, mami, tudom,... Sapka, sal, kesztyu,..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.