Az amerikai elnök szűkítette a listát és hónapokon belül megnevezi jelöltjét az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed élére.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A sors iróniája, hogy a világ a FED-től várja pénzügyi problémáink megoldását, éppen azoktól, akik problémáink okozói. Ez a kinevezés egy cinikus színjáték, mert a FED se nem szövetségi, se nem amerikai intézmény! FED valójában a világ néhány leggazdagabb családjának tulajdonában van!

Ahelyett, hogy azt kutatjuk, Obama elnök mit fog tenni, kit fog kinevezni, inkább azt a kérdést kellene feltennünk magunknak, hogy mi mit fogunk tenni magunk? Ahelyett, hogy azt találgatjuk, vajon működni fognak-e a gazdaságösztönző csomagok, bölcsebb dolog lenne megkérdezni, honnan származik az a rengeteg billió dollár? Kinek a "pincéjéből" kerültek elő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.