Az Együtt-PM a kerületi jegyzőhöz fordul a Fidesz Lendvay utcai székházának életveszélyes állapota ügyében - közölte a szövetség társelnöke hétfőn Budapesten. A kormánypárt Lendvay utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatón Szabó Tímea független országgyűlési képviselő elmondta, hogy az Sz. Ferenc ügyében nemrég napvilágot látott rendőrségi határozat értelmében a székház több helyen is életveszélyes. A demonstrálók szombaton jelentették be, hogy megszüntették a nyomozást - a március 7-i "székházfoglalásnál" biztonsági őrként fellépett - Sz. Ferenc és társai ellen. Az egyik demonstráló, Oláh Kata felidézte, hogy az egyik vallomás szerint azért hívták oda a biztonsági őröket, mert az épület életveszélyes állapotban volt, így kívánták megóvni a tüntetők testi épségét.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Az omladozó "sasfészekben" dolgoznak ezek a bátor emberek. Nem törődve testi épségükkel mert ők csak a hazára gondolnak. Hát ilyenek ezek a hős hazafiak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@vukkocska: Saját csapdájukba estek bele , mert ha tényleg rossz lenne az épület még ki is lakoltathatják Őket.
vukkocska
@szaboria1: Te Ria, kamu az egész. Ezek ott hazudtak éjjel. hazudtak nappal, és azóta is hazudnak. Persze, tudom, hogy tudod :)
szaboria1
@vukkocska: Kívülről tényleg rosszul néz ki de belülről Selmecinek yacuzzi is van.
vukkocska
@szaboria1: A múltkor ott mentem el előtte, nekem nem tűnt rozogának. Pláne abban a diplomata negyedben, ahol ez a villa van. Igaz, nem mustráltam meg.
szaboria1
@vukkocska: Igaz én 10 évvel ezelőtt láttam de elnézve a képeket, inkább a kert néz ki gondozatlanul.
vukkocska
@szaboria1: ok. sokkal több figyelmet szenteltünk ennek a témának, mint amit megérdemel. :) :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.