A Sólyom Airways első gépe augusztus közepén minden bizonnyal felszáll Budapestről, és egy tanulmány szerint azonnal elkezd masszív veszteségeket felhalmozni, a 2017-ig meghirdetett terveket követve pedig óriási bukó jöhet össze. A cégvezető szerint az üzleti tervvel nincs semmi gond, egyéni modellel dolgoznak, és a számításaikat behatóbban ismerő befektetők nem álltak volna melléjük, ha a terveket nem tartják megalapozottnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@aremy: nem rendezték, kb 70%-nak még tartoznak..Mert ugyebár arra nincs pénz..:(
@lenhardtibolya: " Mi az, hogy egy évet adnak a Sólyom Airnek? Kicsoda az a hvg? "
A HVG csak idézte a CCG véleményét, amit üzleti kutatás eredményeként közölt! Na hallom, kérded, hogy ki-mi az a CCG?? Na ezért kell egy cikket elolvasni, ha hozzászólsz.
Hogy a Sólyom nemzeti?? Ha az arabok is magyarok, akkor igen. Mert egy vezérigazgatótól még nem lesz magyar. De azért csak röpködjön! 20 éves gépekkel ilyen cseszett magas árakon...Olvasd el a cikket, érdemes. A repülés bizniszbe sokkal nagyobb halak is partra vetődtek. De azért csak röpködjenek! A családnak mindenesetre nem 20 éves gépekre fogok jegyet venni, ha röpködni akarnak valamerre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@lenhardtibolya: azért afelett elsiklott hogy másfél éve tervezik tehát
már a bezárás előtt vagy azzal egy időben tehát nem akrták rendbe tenni a Malévot .és ha a pick szalámi Kínából fog jönni attól még Hungarikum lesz mint a Győri keksz
lenhardtibolya
@aremy: Reméljük, hogy sikerül gátat vetni az ilyesminek!
Pálinkafőző Rézüst
@lenhardtibolya: a Győri keksz szlovákiában készül. És nem az emúútnyócévmiatt...Remélem elolvastad a Sólymos írást..
JAJMÁR
@lenhardtibolya: Ez nem focimeccs, hogy drukkolnánk , de ha mégis, egész biztos, hogy itt mindenki az ország javát akarja.
Véleményem szerint sem lesz attól nemzeti valami, hogy elé tesszük ezt a szót... a szótól nem, de ha megfizethető lenne a jegy, és utazhatna rajta az átlag magyar, attól sokkal jobban nemzeti lenne.
Az üzlethez pedig nem értek... ezt csak a nemzeti jelző miatt írtam.
lenhardtibolya
@JAJMÁR: Örülök, hogy mindenki az ország javát akarja. Annak nem annyira örülök, hogy a Győri kekszet eladták a szlovákoknak. Jobb volna, ha végre valami úgy lehetne igazán magyar, és nemzeti, hogy az átlag magyar is hasznát láthassa, vagyis a Sólyom jegyét meg tudja fizetni, hogyha utazni kíván vele.
Holdmaci
A kerecsen SÓLYOM/Turulmadár/nem olyan...hogy...csak ugy ...megadja magát.Élni fog...élni ..és repülni!!!Bárhogy nem akarják is.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.